reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

AZA - dobrze, że mówisz o tyuch warzywkach, muszę też zakupić, bo moje mają całego ziemniaka i gotują zupę :-D:-D:-D
Wiecie mam ochotę COŚ sobie nowego kupić, potrzeb mam sporo, ale nie wiem co to COŚ jest.:szok: Jako dzieciak miałam "kupcie mi coś" a rodzice "to co ci kupić" "Coś" i chyba mi tak zostało:-D:-D

Ana, boska jesteś :-):-):-):-):-)
ja jeśli mialabym wybrać na ten moment "COŚ" to chcialabym nową lewą stopę. Jest od kilku lat spuchnięta, nie wiadomo co jej dolega, w czasie ciaży i akrmienia i tak zadncyh leków brać nie mogę a niestety sandałków żadnych na nią nie założę, z butów sukienkowych też po paru godzinach się wylewa. Wkurza mnie to, bo nawet jak się łądnie ubiorę to ta noga wyglada okropnie :(

No a tak z innych coś-ów to nedza, bo z nastepnej pensji musze sobie zapłącić: fryzjera, konsultacje z Iza BK+ chusta, legginsy, krem do twarzy, żel do twarzy, balsam do ciała - to na oko już mi wychodzi z 550 zł :/
To tego szczepienia Wojtka 500 zł, super...

reklama
jakby ktoras z Was miała nieodbory z zabawek do piaskownicy ;-)to w Biedronce od dzis jest fajny zestaw,widziałam wczoraj juz:-pza 9,99 łopatki,foremki i w zestawie tez młynek taki do przesypywania piasku.a i piłki do skakania za 24,99

ogólnie to macie tu podgląd
Specjalnie dla Ciebie

o masz Agrafka tych przyjemnosci poplanowane. Mi z ostatniej pensji udalo sie wydac na siebie 5zł na regulcje brwi :baffled: po ktorej juz nie ma sladu. Inna sprawa ze A. wciaz jednej pensji nie dostal a mamy juz 21 (powinna byc 1)
Planowalam z becikowego zakupic chuste kolkowa, eby moc w niej akrmic bez znady przede wszystkim ale teraz mam wątpliwosci, bo mloda nie daje sie zbytnio na rece nosic tylko pionowo. W wiązanej czuje sie super ale tak na miescie to szargam nia po chodnikach, no i zajmuje mi caly kosz pod wozkiem, wiec tak an szybko to kolkowa by sie przydala tylko obawiam sie ze kase niepotrzebnie wydam :baffled:

Agrafka a czemu az 500zl na szcepienia? co ty mu tam bedziesz szczepic?

o kilolku, o brwiach zapomniałam właśnie..
500 zł bo hexa i rotarix. Nie pamietam już jakie były ceny w mojej przychodni, hexa 170-200 zł chyba a rotarix chyba 300zł jedna dawka :/

Kilolku ja mam nosidło Tuli i widziałam na stronie ze teraz dorobili do niego taką wkładkę dla noworodków, ale jakoś nie jestm przekonana.. Muszę zapytać Izę czy widziala tę wkładkę. Z resztą tuli ejst grube , na lato się nie bedzie nadawać jak małe dziecko bedzie w nim całkiem schowane.
Chustę kółkową mam z LL, ale przy Ali sprawdziła mi się dopiero jak nosiłam na biodrze, wcześniej jej nienawidziła.

no wlasnie tez sie tego obawiam.
A wiazana mam grecje z nati ale obie sie w niej strasznie pocimy teraz latem :-( rozsadnie byloby ja zamienic na cos cienszego ale mi ej szkod, bo bardzo ja lubie i super sie dociaga. A kurcze bylam przekonana, ze ona na lato bedzie ok (jakos tak wyszlo ze latem nigdy nie chustowalam w niej) bo jest żardowa

Mamuski, maja Wasze maluchy hulajnoge? Jakie modele jak cos?

wymyslilam sobie, ze kupimy jakas Tomkowi "od Macka", mialam jakies inne pomysly na prezent, ale cos w kazdym mi nie pasuje...

Lotka - moja Gonia ma taką , Hanka ma z carrefoura.
asset_14976804.jpg

reklama
Do góry