• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja uzywalam mustelle i rozstepu w ciazy zadnego. Za to po ciazy nie uzywalam i mi 1 cm kilka kolo pepka sie pojawilo mam nadzieje ze teraz sie nie rozejda. Ostatnio jednak wyczytalam ze mustella i duzo produktow dla mam i dzieci zawiera bardzo toksyczny konserwant, ktory mial byc alternatywa dla parabenow, a w badaniach wyszlo ze tez nie halo. Poki co uzywam mustelli i kolagenu

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zelka e tam, ja sprzedaje stary 2w1 bo nie.potrzebujemy az tak terenowego i kupuje cosmniejszego i lzejszego. Wlasnie powoli sobie tez ogladam conieco :-) a Ty.co wybrałas?

ja mam espiro enzo evo, po Tymku i kupilam go w ciemno po opiniach w necie ... no i coż nie podpasował mi zupełnie... też będe sprzedawać :tak:

Jako, że na wieś się wyprowadzamy to pewnie, też na pompowańca się skusze, zakochałam się w TAKO CITY MOVE:tak::rofl2:

żelka ja mam Tako Lareta i one sa genialne ale ja takiego wozka nie potrzebuje w miescie. Nie mam go gdze chowac, do domu nie wniose bo ciezki a na poddaszu mieszkamy wiec dla nas pod tym wzgledem niepraktyczny ale na tereny wiejskie rewelka, te wozki maja takie zawieszenie ze plyna nawet po najgorszych wertepach czy dziurach.

A ja TAKO w życiu nie kupię z racji tego, że wiem, jak właściciel traktuje pracowników :-D
To taki nasz Częstochowski obóz pracy, każdy TAKO omija szerokim łukiem :-D

Żelka, ja wózki oglądałam już przed zaczęciem starań :-D Mam swój piękny, idealny, ale tylko w wersji spacerowej i będę później pisać do producenta, czy mogę dokupić sam fotelik i gondolę (spacerówkę kupiłam przez tablicę od żony właściciela ;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry