• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Jezyk super! My z Ł dzis rano lezelismy i odliczalismy godziny ;-) on tez juz doczekac sie nie moze no i musimy jakis planogram zakupow zrobic ;-) poki co w sobote sprzatamy a w nd chcemy kupic lustro i kinkiet do lazienki :-)

reklama
Kocyk fajny, chyba zamówię. Tylko że jestem przed wypłatą i wolałabym poczekać do przyszłego tygodnia ale aukcja kończy się dzisiaj... zobaczę, może naruszę debet dla tego kocyka.

Ja też tylko prześcieradła, ręczniki mam po Ninie, poście i poszewki też. No i kocyki kupić trzeba, rożek, i torbę na pieluchy na ścianę (chociaż może mam po Ninie, muszę poszukać). I kosmetyki dla siebie i bobasa.,

Susel jeżeli chodzi ci o te minky to się nie martw. Jest też druga aukcja która kończy się za 7 dni na te same kocyki. A w ogóle to ją je oglądałam ze 2 miesiące i oni cały czas dodają te kocyki więc nie ma strachu.

Elutka ja właśnie też listę muszę zrobić, bo wydaje mi się że wszystko prawie mam ;-) A prawie robi różnicę.

U nas okazuje się, że materac do łóżeczka będę musiała kupić nowy, bo ten Dominika mocno wygniotła, a ostatnio jeszcze wymiotowała strasznie. Kupiliśmy jeden z tańszych, więc liczyłam się z tym, że przy drugim może być do wymiany. Ale na początek mamy kołyskę.

Do tego pokrowce na przewijak, bo cerata popękała na boku i brzydko wygląda, no i dla mnie te higieniczne pierdoły.

Ojjj ja to musze kupic wozek, wanienke, przewijak itp itd. W sumie wszystko poza ubrankami :-P

Uwaga skonczylam szmacianke przytulanke dla Roberta. Moze szalu nie robi ale dla mnie i tak jest rozkoszna ;-)

Załączniki

• 1412246643001.jpg
    1412246643001.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
agulqa, świetna ta przytulanka!!! I jaka radość, że własnoręczna!!! :-D

Ej, pozabijam Was!
Zaraziłyście mnie tymi kocykami MINKY, oglądałam, kilku sprzedających ma je w Częstochowie, 48zł za rozmiar 75x100cm z wypełnieniem to dużo? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry