• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
U mnie nie było ani kołysanek ani nic, tylko pozytywka ustawiona na 10 minut i wystarczało ;-)

agulqa, co trzeba zrobić, żeby odebrać te koty z PEKAO? Czy dam radę odebrać za mamę czy ona musi jechać osobiście???

Nulini u mojego mlodego to samo. Raczej ladnie zasypial

Nulini 10potwierdzen, musi byc wlasciciel karty z ktorej sie placilo no i musi miec ta karte ze soba

Podjechalismy dzis do znajomego Ł bo obiecal jakies ciuszki dla mlodego po swoim synku. No i dostalismy dwie siaty ubranek. Niektore zniszczone, inne mniej. Ale w sumie wyjdzie na to ze z ciuszkow jakies pojedyncze rzeczy bede musiala kupic. No i kosztowalo nas to czeropak browara :-P

Śliczne te kocyki Minky .choć dla chłopców gorsze kolory. Czy one są grube, bo .szukakm ko:-) cyka nak .zimę. ci
eńszy mam z, polarku kremowly z kKubusi
em Puchatki
em. Cos mi t'ablet dziwnie pisze. So:-) rki

Karpanna ją po prostu zamówiłam z wypełnieniem bo można też taki bez, który będzie cienszy. Ale nawet taki z wypełnieniem nie jest przesadnie gruby chociaż przez ten materiał minky wydaje się cieplutki.

Agulqa_b to wam też się udało :) super :)

Yggam no ten materiał jest super jak zamówiłam na pościel dla Oli i przyszedł to pół dnia się do niego tuliłam ;) milutki i vieplutki, cała pościel dla Oli o Stacha zrobię z.minky i bawełny bo na zimę super!

reklama
Doggi no powiem Ci ze przejrzalam dokladnoe. Rozne, jedne mniej drugie bzrdziej zniszczone ale ogolnie sa ok :-) smierdza fajkami :-\ ale wypiore dwa razy i dadza rade. No i jest sporo pajacow i spiochow czego ja nie mialam. Kilka body. I sliczna zimowa czapa :-) jakies dwie bluzy i kaftaniki wiec mega sie ciesxe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry