• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

U nas jak pisalam, żaden smoka nie ciągnął, probowalismy ale to było bez sensu, wiec zaprzestalam, kciuka tez nie ssali, na butle w ogóle nie chcieli patrzeć, szybko weszły kubki niekapki (niekapki chyba tylko z nazwy).

reklama
Mój smokowy od urodzenia - ale tylko do spania, szybko na szczescie wypluwa. A z niekapka nie umie pic :D Takie dziwne dziecko, musi mieć bidon ze słomka. Ale jak mu zwykła słomke wsadze do kubka to też się nie umie napić. :)

AZA
teraz z waga to wymyślam bo tak naprawdę to w sumie nic mi nie brakuje.
ciuszki mam wózek łóżeczko wanienka...
może dokupię trochę nowych ciuszków kilka butelek, pieluchy jakieś "kosmetyki" dla maluszka i zostanie tylko szykować się na przywitanie nowego członka rodziny...
więc siedzę i wymyślam ;-)

uf jaka ulga że moja OLusia nie jest jedynym dzieckiem, które jeszcze lubi pociągać butelkę...
bardzo mnie męczyło, że jeszcze butlę pije, bo ze starszakami nie było tego problemu..

Agulqa nie no 4-latki to już przesada. Ja to nawet znam 7-latka co przed spaniem butle ciągnie :))) Ostatnio też widziałam około 5-latka w spacerówce i to też dla mnie przegięcie.

Wern rozumiem Cię bo ja też w sumie wszystko mam. Musze tylko kupić nowy przewijak i jakiś rogal do karmienia. Zaoszczędzone pieniążki chciałabym zainwestować w wymarzoną spacerówkę bo to może być ostatnia szansa spełnienia marzenia wózkowego hehe...

AZA, ja to w ogóle nie mogę pojąć dzieci powyżej 4 lat w wózkach! Wielkie tak, że kolanami zęby obijają, ale twardo w wózku :baffled: Jedna matka wozi syna z grupy Tosi właśnie wózkiem, chłopczyk wyższy od Tosi (a ona ma 105cm!), na pewno bardzo mu wygodnie... A jeszcze mieszkają niedaleko przedszkola, więc już w ogóle nie rozumiem, wiadomo, wózkiem szybciej, ale przecież można wyjść te 15 minut wcześniej z domu :baffled:
Ja kupiłam Młodej wypasioną spacerówkę jesienią 2012 roku, pojeździła dosłownie kilka razy i już na wiosnę 2013 (jak Młoda miała 2 lata) spakowałam do piwnicy, nawet na wczasy jej nie braliśmy, bo nie było sensu...

Nulini jaką masz tą spacerówke? Ja o mojej marzyłam już przy Konradzie ale finanse mi na nią nie pozwoliły. Teraz jak gdzieś widzę ją na mieście to się lampie na nią albo zagaduje matki czy są zadowolone. Jednak będę szukać używki bo szkoda mi wydać 1000 zł na nową.

AZA, hmm... Pisząc "spacerówka" nie miałam na myśli parasolki czy czegoś takiego, bo u mnie malutkie kółeczka mogę sobie wsadzić :-D Kupiłam spacerówkę Hummera i teraz chcę do niej samą gondolę i fotelik dokupić, dla mnie ten wózek to rewelacja, bo wielki i ciężki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry