• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

no może masz rację,że były ,ale nie tak popularne i dobre,widocznie moje wzroku nie przyciągły,a mój biedny m po Wrocławskich marketach zawsze szukał promocji na Pampersy :happy2:

reklama
tasia na poczatku na pewno beda normalne pampersy jednorazowe, z wygody i wlasnie po to by poznac dziecko. a pozniej sprobuje wielorazowych. lubie rozne dziwne rzeczy probowac. np chusta to tez bedzie dla mnie nowosc. nikt ze znajomych ani rodziny nie mial. tylko ta jedna kuzynka wlasnie stosowala ale z nia kontakt sredni bo i odleglosc byla zawsze. chusty tez bardzo chwalila i ciekawa jestem czy mi tez tak do gustu przypasuja :)

co do chusteczek to ja zawsze w podroze czy do domu kupuje z biedry, 3x72szt za niecałe 10zl. ale przyznam nigdy do tej pory nie sprawdzalam ile maja chemii ;)

najmniej chemii maja chusteczki z Lidla i sa naprawdę spoko, ale ja i tak zawsze bede zwolennikiem mycia pupy cieplą wodą ... a chusteczki ewentualnie na spacer :tak:

żelka ja pewnie też będę wody używać, ale spacer czy inne wyjścia to po prostu wygodniej. wydaje mi sie że wszędzie tyle chemii jest, że jak można to trzeba unikac ;)

AZA, u nas też tylko DADA z Biedrony, albo Babydream z Rossmanna, zależy, gdzie bliżej miałam. Młoda nie miała żadnych problemów z dupcią, to szkoda mi było kasy na oryginalne Pampersy :-p I chusteczki też kupuję Pampersa w promocji :tak: U nas Sudocrem nadal w użyciu od czasu do czasu, ale lepszy jest Bephanten...

Tosia się odpieluchowała równiutko miesiąc przed drugimi urodzinami, też było trochę walki, ale ostatecznie sama do tego dojrzała i w pełni ogarnęła się w 2 dni :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry