• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa - skoro masz kuzynkę pieluchową, to może nie warto wydawać kasy i na początek pożyczyć kilka? Może się okazać, że Ci nie podpasują...
Gdzie ten piątek??? Gdzie wypłata???!!!

reklama
Właśnie, jak nie będą kuzynce potrzebne, to może pożycz na trochę i w razie potrzeby kupisz ;) Rety, już koniec czerwca!!!??? Kiedy to minęło... ech

574956_3794722876457_517093130_n.jpg
Ha! :) Znalazłam na komputerze mój pierwszy zakup w pierwszej ciąży - 3 miesiące przed poczęciem :D
Chyba najdroższe ubranie jakie kupiłam mojemu dziecku :D

Załączniki

• 574956_3794722876457_517093130_n.jpg
    574956_3794722876457_517093130_n.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 56
nieobecna jestem z tych co raczej nie podpytaja o pozyczenie, a kuzynka z takich bardzo hmm czystych i z zasadami wiec pewnie by nie pozyczyla ;) poza tym tez sa na etapie starania sie o kolejne dziecko ;) planuje kupic jedna, moze dwie pieluchy i zobacze czy sie sprawdza. wiem tez ze ludzie sprzedaja uzywane i jest taniej

agulqa na wątku kwietniówek 2013 jedna mama używała takich pieluch i była zadowolona. Wszystko zależy też od tego jak u dzidzi pracuje system wypróżniania. Przy mojej córci byłoby to niewykonalne:-) kupka była co zmiana pieluszki, ale są dzieci które od początku robią raz dziennie lub nawet rzadziej więc wtedy pewnie łatwiej się zdecydować na ten krok.

nieobecna, wow, nie wiedziałam, ze taką reklamę fotelowi zrobię :-D Ja go mam na co dzień upchniętego w kąt za łóżkiem, mąż składuje na nim ciuchy, ale właśnie po porodzie go wyciągnę, bo dla mnie ma te podłokietniki na idealnej wysokości i mega wygodnie mi się na nim karmiło :tak:

Megami, po porodzie to ja 3 dni leżałam w kałuży krwi, bo w moim szpitalu nie było wymiany pościeli :dry:

Ja używałam tylko pampków, a czasem dawałam Młodej pooddychać, kładłam ją na podkładzie i leż :-D

Ta koleżanka od wielorazowych i wykładu w klubiku też stosowała nhn. Nie wiem jak tam im teraz idzie, dawno ja widziałam, ale wiem że się da. Potrafiła sprawnie wypatrzeć u niemowlaka zbliżającą się kupkę, a u starszaka i siku sprawnie szło :-)

Megami, po porodzie to ja 3 dni leżałam w kałuży krwi, bo w moim szpitalu nie było wymiany pościeli :dry:

:szok::szok::no:

reklama
Megami podziwiam koleżankę. Moja córka woła "a-a" co 3-4 siku. A siku potrafi robić co 20 min. Mieliśmy kilka prób bez pieluszki, ale poddałam się i stwierdziłam, że jeszcze ma czas.

A co do pieluszek to próbowałam kilku marek i po MEGA odparzeniu po takich próbach zostałam wierna zielonym Pampersom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry