• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nulini - mój chrześniak we wrześniu będzie miał 4 lata ale na dłuższe wyjścia (całodniowe) wózek musi być! Bo on do tej spory śpi w dzień 2-3 godziny i jak nie ma wózka, to padnie np. na ławce czy w autobusie i potem rodzice muszą go nosić co jest jeszcze gorsze. No nic nie zrobią, takie ma potrzeby. W przedszkolu idzie spać wcześniej niż inne dzieci a panie budzą go dopiero jak cała gromadka dzieciaków jest już ubrana - potrzebuje tyle snu i inaczej jest marudny. A Bydlak ma 110 cm wzrostu więc śmiesznie w tym wózku wygląda. :)

My mamy i 3w1 i spacerówkę (kupowałam kolorystycznie takie by pasowały i dla chłopca i dla dziewczynki), więc ten wydatek odpada. Jedynie dostawka do wózka. Mam nadzieję, że jak Młody będzie miał już 21 miesięcy jak drugie się urodzi to da radę pomimo zimy biegać na nogach nawet na dłuższe spacery. A jak nie.. to Maleństwo do chusty a Młody na sanki. :)

Żelka - parasolka to taki mały, lekki, składany wózek. Fajny na krótkie wypady ale tylko do miasta. No i gdy dziecko już chodzi a czasem przy dłuższych spacerach się męczy i wskakuje do wózka. Kiedyś na forum wrzucałam zdjęcie mojej:
1355223927-37213500.jpg

Załączniki

• 1355223927-37213500.jpg
    1355223927-37213500.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 46
Nieobecna dzieki za info co to parasolka :D :D posiadam w sumie dwie, fajny wynalazek. I nie tylko do miasta ja tam swoje targalam wszedzie ;) nawet w zimie (chociaz wtedy juz ciezko).
Chodzilo mi jaka jest wymarzona parasolka Azy :P

Co do smoczkow, wozenia w wozkach, pieluch itd wkurza mnie szczerze takie ocenianie kurcze ma 3 lata i w pieluszce o nie 4 i w wozku? Rozne dzieci maja przyzwyczajenia, rozna historie a czasem rodzice sobie nie radza. Jednak to nie moja sprawa, wiec po coz sie bulwersowac? Chociaz sama sie na tym lapie ze np dziwne jest dla mnie nieodpieluchowywanie 3 latka, ale nigdy nie wiemy co za tym stoi. Kolezanki synek w wieku 5 mc mial zdiagnozowanego raka pecherza. Ma ponad 3 lata i lata w pieluchach bo moczowody ma wyprowadzone na zewnatrz brzuszka i tak sika. Wiec wiem ze z ocenami nalezy ostroznid bo mozna komus krzywde zrobic.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Aaaaa, nie doczytałam :)
Ojjj chciałabym móc robić zakupy dla dzieciaka a tak to prawie wszystko mam - tylko łóżeczko, przewijak, nowe butelki i smoczki, dodatkowa szafa na ubrania i literki do przyczepienia na ścianę (bo głupio będzie, że syna imię wisi a drugiego dzieciaczka nie).
No i jeśli będzie dziewczynka to góra ubranek. :D

Taptalk mii sie wysypal a taka wiadomosc mialam :/
Aza cybexy ponoc bardzo dobre sa. Ja uwielbiam soczyste kolory wozkow i innych gadzetow dla dxieci. Niestety swojej spacerowki nie moglam kupic w wariancie mi odpowiadajacym. Maclaren nie robi ladych zestawien kolorystycznych, ale za to wozek nie do zdarcia i dalej jak nowy wyglada. Mysle ze spokojnie za bym go sprzedala za niewiele taniej niz kupilam a uzywany byl intrnsywnie ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zelka to prawda Maclaren też jest nie do zdarcia. Myślałam kiedyś o nim ale niestety z powodu mojego dziwactwa a co za tym idzie nietolerancji podwójnych przednich kółek odpadł w przedbiegach :))) Ja miałam Espiro Metro i też byłam zadowolona jednak o Cybexiku dalej marze :))) Co do kolorów to tez lubię żywe. Najbardziej przeszkadzają mi całe czarne wózki...

Wiecie co, u mnie na listopadówkach były maniaczki wózkowe i potrafiły kupować wózki i zaraz je sprzedawać hehe... Oczywiście kupowały używane i jak obie trochę powoziły to odsprzedawały. Przynajmniej nie nudziło m się hehe...

Ostatnia edycja:
AZA
jeśli ten wózek który pani w Wa-wie sprzedaje jest tego wart to umów się z panią że ty zamówisz kuriera...
zapłacisz za przesyłkę...
kurier przywiezie jej pieniążki a zabierze wózek...

Ta pani jakoś tak kategorycznie powiedziała, że nie wysyła. Nie wiem czy jej pakować się go nie chce czy co... Jeszcze popatrzę , mam kilka miesięcy hehe...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry