• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi mówisz?... to dobrze, to wcale nie będę się rozglądać za szafą
agulqa a łóżeczko w końcu Pino czy o jakim piszesz? Bo my chyba wlasnie Pino o tych wymiarach, goferek pisze, że wygląda solidnie. Komodę jaką macie, skąd?

Ja zas 6mies.pralam w orzechach (antyalergiczne i chyba wychodzą najtaniej). A potem od razu w persil sensitive bo ma pozytywną opinie IMiD. W niczym innym nie schodzily plamy jak juz mloda zaczela jesc:)

Nienawidzę tych orzechów!!!! Trauma z pracy inżynierskiej

Hip hip hurra właśnie kurier przywiózł moją pościel :D tzn stacha :) o matko warto było :D

Ostatnia edycja:
Emilchen pino 70x140. Dzis dostalam smsa ze zostalo lozeczko wyslane woec bedzie niedlugo pewnie :-D juz sie doczekaz nie moge bo chce by Robertowy pokoj wygladal dzidziusiowo jak u doggi ;-) zazdrosc mnie zzera :-P
Komode poki co wstawiam swoja z sypialni. Mam jedna szuflade i dwie polki. Poki co mam nadzieje ze starczy a w czasie chcemy kupic meble malemu a komode z powrotem do siebie.

Dzis kupilam sobie dwie pary legginsow ocieplanych, kazde za 19zl :-P cieolutkie i milutkie.
No i plyn do prania kolorowych rzeczy "dzidzius". Na noc namocze w odplamiaczy z biedry kolorowe ubranka i te plamy wszystkie co sa. Jutro wyschna a w sobote pojde do tesciowej wstawic kolorowe pranko Robertowe :-)

Edit
Wstawilam pranko Robsonowe, cz 1. Becik i kocyki :-P

Ostatnia edycja:
Doggi, ale masz fajnie :tak:. ja muszę czekać do 12.11., bo dopiero wtedy będą dostępne kocyki w kolorze, który mnie interesuje. wtedy też zamówię pościel, bo to od tego samego sprzedawcy.

a płyny do prania Lovella widziałam w rossmannie w cenie 19,99 (z kartą będzie taniej) i w leclerc za 19,99. ale wydaje mi się, że ja już taniej kiedyś kupowałam :baffled:

Ja wlasnie zakupilam w C&A bodziaki cale rozpinane. Bo przy malym bobasie tylko takich uzywam:) Te przez glowe oddalam kolezance bo ona zas takie woli. Jeszcze z dwa pajace, dwa polspiochy i koniec, bo reszta po corci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry