• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
W Rossmanie jest dobra cena na chusteczki nawilżane Clinic- 3 opakowania za 10,19 zł. Dziś mąż kupił 2 takie paki, ale u nas Domi jeszcze z pieluchą lata, więc schodzą na bieżąco;-)

Dziewczyny gratuluję udanych zakupów.

Agulaqu- pochwal się gdzie kupiłaś ocieplane legginsy? Też się rozglądam za takimi ale wszędzie nie zależnie od rozmiaru są bardzo wąskie w pasie. W ogóle chcę sprzedać moje spodnie z pasem na brzuszek bo jednak się u mnie nie sprawdzają. Tylko brzuch mnie od nich boli mimo, że mam jeszcze luz. Wolę już takie, które mają pas nisko pod brzuszkiem.

A mnie w ogóle wszystkie spodnie gryzą, mam dwie pary ciążowych, legginsy i masakra, najlepiej się czuję w luźnych, cienkich dresach, a jak tak do miasta wyjść :baffled:
W sukienkach wyglądam jak buka, spódnic nie mam, więc już mnie szlag trafia...

Nulini- mam tak samo jak Ty, w domu cały czas w luźnych dresach chodzę. Niestety sukienki czy spódnice odpadają bo rajstopy denerwują mnie bardziej niż jakiekolwiek spodnie :-( Dlatego planowałam, kupić ocieplane legginsy w rozmiarze L-XL, mimo że w spodnie M się mieszczę, ale wszystkie są jakieś wąskie w pasie :-(

Marcioszek w chinskim centrum handlowym :-P jedne mam takie co wlasnie pod brzuszek, a drugie ze spokojnie moge naciagnac na brzuch mimo ze zadne nie sa ciazowe. I powiem Ci ze mi tez wydawaly sie bardzo male mimo rozmiaru xxxxl :-P w tych chinskich rozmarowka zabojcza :-P ale w sumie jak zalozylam to sa przylegajace ale nigdzie nie cisna wiec jest ok :-)

Nulini ja w sukienki nie wchodze w cyckach i rekach :-P

No i w sumie przydalyby mi sie jakies bluzo tuniki ze dwie takie wlasnke na zimniejsze dni. Bo poki co mam dluzsze bluzki na ramiaczkacj lub krotki

Marcioszek ja ogladalam w inie w jakims stoisku z getrami, bielizna itp legginsy no ale nie byly ocieplane tylko ciut grubszy material i cena 60zl a nie 19 wiec wiec ;-)

reklama
Hej mam prośbę
Okazuje się ze ta moja spacerówka to x-lander do którego można dokupić fotelik czy tam gondole i będzie pasować :-P skoro stelaż juz mam to chciałbym poszukać fotelika do niego skoro i tak musze kupić wklejam zdjęcie modelu jaki mam pomoglybyscie mi coś znaleźć? Bo ja kompletnie się na tym nie znam :-/

Załączniki

• 1415354972706.jpg
    1415354972706.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 69
  • 1415354986292.jpg
    1415354986292.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 65

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry