• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Femme do x-landera na pewno Maxi Cosi pasują.

Eh z zakupu mojego fotelika na razie nici, bo Magda gadała ze swoją szwagierką i ona cały komplet chce sprzedać tzn wózek xlandera z fotelikiem i jeszcze czymś tam za 1000zł.
Cena fajna i gdybym nie miała wózka to bym się zastanowiła, ale ja sam fotelik potrzebuje.
Chyba zdecyduję się na fotelik z Fisher Price, który jakiś czas temu na allegro ogladałam.

Ostatnia edycja:
reklama
też mi się wydaje, że maxi cosi będzie pasować.

a ja muszę kupić dwa foteliki... bo młody już 2 kg przekroczył swój fotel 9-18kg. i co z tego, że fotel rekomendowany jest do 4 roku życia skoro on już z niego wyrósł. także zamiast 400zł muszę wydać 800 zł :shocked2:

Femme ja to nie znam sie zupelnie.
Bede uzywala fotelika od wozka. Fakt ze zadna super firma, ani testy itp ale jak mam to nie bede drugiego kupowac no i zawsze wierze ze nic zlego nie stanie sie.

Nulini wy macie mondeo. Nie wiesz gdzie i za ile wylacza mi przednia poduszke powietrzna?

femme czyli masz samą spacerówkę ? to potrzebujesz gondoli i adapterów ,musisz poszukać na olx lub allegro ,ja tez miałam tylko spacerówkę i kupiłam gondolę z adapterami za 150 zł i mam wóz :-)

Nulini- mam tak samo jak Ty, w domu cały czas w luźnych dresach chodzę. Niestety sukienki czy spódnice odpadają bo rajstopy denerwują mnie bardziej niż jakiekolwiek spodnie :-( Dlatego planowałam, kupić ocieplane legginsy w rozmiarze L-XL, mimo że w spodnie M się mieszczę, ale wszystkie są jakieś wąskie w pasie :-(

No właśnie mam tak samo, w M się mieszczę (chociaż już z trudem :wściekła/y:) ale w pasie ciasne... Rajtki na szczęście mniej mnie denerwują, niż spodnie...

agulqa, NIE MAM POJĘCIA! :szok: Nigdy się tematem nie interesowałam... Szkoda, bo w Skodach to się samemu wyłącza :cool:

HURRAAA!!!
Odpada mi zakup butelek, dostałam się do testów LOVI, dostanę dużą i małą butelkę plus komplet smoczków :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry