• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, ślicznie Ci wyszedł Robert! :tak::tak:

gosiane, a ile dałaś za otulacz, bo ja go też podglądałam, ale cena nowego na tę chwilę mi nie odpowiada ;-);-)

bada, a może dla mnie też podeślesz jedną półeczkę? bo młodemu też już na książki brakuje miejsca, a jeszcze idzie do mnie zamówienie z Arosa z kolejnymi :zawstydzona/y:

info z dziś: w superpharm jest Oillan Baby płyn do mycia i kąpieli od 1 dnia życia 400ml w cenie 19,99 zł - taki Oillan Baby, płyn, do mycia i kąpieli, 2w1, 400 ml - Portal Dbam o Zdrowie

reklama
ja myślę,że na część tylko wystarczy i kupuj od razu z jakąś pościelą,co by był komplet
jak kupisz na całe łóżeczko to siedząc,czy zaglądając z przedpokoju nic nie zobaczysz,ale to moje zdanie

Bada wlasnie o tym myslalam, ale lozeczko bedzie u mlodego gdzie nie bede miala nawet fotela chyba poza tym z innych pomieszczen lozeczka i tak nie bedzie widac a zastamawialam sie dlatego ze jak zacznie wierzgac nozkami to zeby sie miedzy szczebelki nie zaplatal. No a otwierajac drzwi na stojaco juz wszystko bede widziala. I sama nie wiem ;-)

A co do poscieli nie mam pojecia jaki rozmiar i w ogooe kiedy kupie bo na to poki co sianka nie ma ;-)

reklama
Agulqa ja miałam na całość bo własnie tak jak piszesz Jaś później jak śmigło się wiercił i nóżki wywalał między szczebelki. Później jak siedział to w nocy na śpiocha siadał i leciał tak na śpiocha do przodu/tyłu więc u nas musiał być cały.

Sprite dałam 50zł zaraz wrzucę zdjęcie jak mi się uda z tel.

O taki

Załączniki

• 1415657112320.jpg
    1415657112320.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry