• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
gosiane, u nas rożek był ok, ale młody nie miał ani kolek, ani nie był jakiś szczególnie pobudzony w nocy. no jak zwykły cycuś budził się na żarcie. fakt, że problem był ze zwyczajnym zasypianiem, więc u nas sprawdził się SZUM (o czym już pisałam i nawet znalazłam te misie szumisie, żeby nie używać np. szuaszrki). woombie wydaje się w takiej sytuacji dobrą alternatywą, bo tak czy siak uspokaja dzieci. ale wiadomo-trzeba przetestować na własnym dziecku ;-)

femme, Ty lepiej nie myśl o interesach tylko o koleżance z forum :-p:-p i jak taki tani znajdziesz, to znasz mój adres :tak::tak::-):-):-)

cena nowego nie byłaby taka tragiczna, gdyby to wystarczyło na dłuższy okres. a tam są rozmiary np. 2,5kg-6kg... no przecież młody miałby to na góra 2 miesiące :eek:

Chyba do niedzieli. Ograniczeń chyba nie ma. Ale obowiązuje tylko na asortyment do makijażu, czyli tusze, pudry, róże itp. Możesz wziac dwa takie same produkty albo np puder i tusz. W zależności co tańsze, masz gratis. Jak dla mnie bomba :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry