• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Jenn ale wlasnie nawet nie tyle do szpitala. Po proatu nie mam zadnej pizamki bo ja spie w gatkach i tshircie i jak w maju wyladowalam w szpitalu to tesciowa na szybko musiala kupic, niestety sztuczna wiec meeeeega smierdzi po jednej nocy ;-)
W sensie nie lubie takiej nieswiezej sztucznizny :-P

Dla mnie koszule z guziczkami są mega niepraktyczne, wolę takie z głębokim serkowym dekoltem :-)

Agulqa nie ma się co martwić na zapas. Widzę, że podobnie wagowo stoimy :-D na wszystko przyjdzie czas, na ćwiczenia i płaski brzuch także :-)

Ja w sumie mam tylko jedną piżamę, ale właściwie tylko spodnie i to w dodatku jasne, więc chyba nie będę ich wykorzystywać po powrocie ze szpitala ;-) Podobno najlepiej chodzić bez niczego, w sensie tylko w koszuli i bez bielizny, jakież to dziwne. Nie lubię tak z gołym tyłkiem po domu, no ale cóż.. :-D

A widzisz i właśnie dlatego nie pojmuję idei chodzenia bez niczego.. ja rozumiem, że się lepiej goi no ale bez przesady, żeby tak bez niczego:rofl2: Te siateczkowe poporodowe chyba będą ok ;-)

reklama
Femme ale super się udało!!

Megami może być z tym rozleniwieniem, bo jak miałam operacje kolana i tak już mogłam zginać to teść mówił żeby orteze zakładać tylko jak gdzieś idę dalej a tak starać się bez niej bo mięśnie wiotczeją :/ i to prawda ja od razu po operacji ćwiczyłam ta nogę na tyle na ile teść pozwolił i mimo to po miesiącu ta operowana noga o połowę chudsza była!! A mięśni praktycznie zero taki jeden wielki flak

Jenn wietrzyć krocze to raz a dwa przychodzą dwa razy dziennie na obchody i ci tam zaglądają no i poza tym pierwszy dzuen leci dość mocno z kobiety więc co chwilę byłaby brudna piżama

Ja w tych siayeczkowych latalam całe dwa dni ;) bo potem mój pológ przypominał mój okres (a zawsze miałam skromne)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry