• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
sprite​ zdam relację jak się sprawuje. Też słyszałam że jest świetny a po cyrkach z zasypianiem przy Jasiu postanowiłam spróbowac szczególnie że nadarzyła się okazja taka.

Doggi to troche inne niż rozek, materiał jak w pajacyku czy bodziaku i bardzo elastyczny. Dziecko jest bardzo opakowane tym ale przez ta elastycznosc ma mozliwosc ruszania raczkami i nóżkami, taki kokon sie robi. Mi rozek sie rozpinal ciągle i jakoś mało uzywalam. No zobaczymy jak sie sprawdzi, tak jak sprite pisala ponoc czyni cuda :P

My mieliśmy większość czasu ochraniacz na całe łóżeczko właśnie na
wypadek wierzgania nadmiernego.
Rożek u nas sprawdził się świetnie i póki młody się mieścił właśnie do niego był pakowany.

reklama
Te otulacze są boskie, ale macie rację drogie jak nie wiem, a to tylko kawałek chyba dosyć cienkiego materiału. Tyle o tym pozytywnych opinii czytałam, że pewnie też się skuszę, chociaż czasem jak widzę zapakowane w to dzieci, to mam wrażenie, że są takie uwięzione w tym kokonie :-D
Jutro wreszcie przyjedzie łóżeczko, mogliby w święta dowozić, bo już się nie mogę doczekać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry