• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Gochson z niecierpliwością wszystkie tylko na to czekamy :-)

Ja nawet nie wiem jaki termin z usg wychodzi, bo mój gin sugeruje się jedynie tym OM chyba, dlatego nawet nie wspomina o innej dacie.
Dzisiaj muszę sobie podkłady poporodowe na łóżko kupić, kurcze nigdzie w takich drogeriach nie ma, więc chyba jedynie apteka zostaje. Dodatkowo uzupełniam swoją kosmetyczkę do szpitala. Także ja właściwie w gotowości będę pełnej, ale ja tak już mam. Jak gdzieś wyjeżdżam, to już jestem na baczność 2 godziny przed wyjazdem :-) Mnie szybko ogarnia tzw reisefieber ;-)
Teraz dodatkowo dochodzi fakt, że już mam dosyć bycia w ciąży.. Więc czynnik motywujący na maksa.

reklama
U mnie też termin OM i termin początkowych USG się pokrywał na 15.01.

Doggi- ja też chyba sobie w łeb strzele jak przenosze. Dla mnie ta wizja gorsza niż sam poród :P

jenn zawsze możesz sobie kupić w Rossmannie takie: 464_01_5704.jpgto są niby do przewijania, ale funkcję ochronną tak samo spełniają :)

Załączniki

• 464_01_5704.jpg
    464_01_5704.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 88
Kupiłam wczoraj w Biedrze te chisteczki z pudelkiem.
No i Lovelle wiec jakis zapas juz mam.
Teraz kusze jeszcze jakies pampki dokupic, bo mam tylko jedna paczke tych najmniejszych

reklama
Ja zapas płynów jeszcze mam bo lovela do białego, kolorów plus płyn do płukania tak z 2/3 butli i dokupiłam taki sam zestaw z białego jelenia także na jakiś czas wystarczy. Z pampków mam jedną paczkę bella happy także też muszę jeszcze upolować:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry