reklama

zakupki dla naszych maleństw

sami ale ci fajnie u mnie w sklepie kosztuja w granicach 12 zl wiec przy np 3 parach to juz spora roznica ...a co do fotelika to my tez sporo jedzimy tyle ze dla niemowlaczkowi niezmienisz konta oparcia bo caly czas lezy itak i tak..wiec wydaje mi sie ze na pierwsze m-ce spokojnie taki wystarczy do 13kg..a potem wymienimy wlasnie na taki z mozliwosci zmiany kata oparcia

reklama
Wiki właśnie ja wiem ale ten fotelik właśnie jest do 13 kg - tylko to jest jeden model taki - tak powiedziała ta babka. Można rozłożyć go całkiem na płasko, można tez pod lekkim kątem jak normalne foteliki do 13 kg i jeszcze tak na siedząco.

no to faktycznie musicie sie zastanowic ..tylko czy bedzie uzywac tych pozycji siedzacych :-D a ile kosztuje taki fotelik???

a powiedz mi jeszcze czy te buziki maja jakies rozmairy?? bo niemam pojecia na jakie kupowac :D boszzzzz jak to sie zapomnina wszystklo :-D

HiHi widze dziewczynki ze zakupki ida pelna parą......:-D :-D

SAMI - my mamy buciczki prawieze takie same, tylko kolorki maja odwrodnie: na gorze biale, reszta blekitne...:-)

A co do laktatora, to wlasnie zaraz bede zamawiac. Wybralam taki niezbyt drogi - ręczny, bo nie mam zamiaru zbyt czesto go uzywac....nie bede musiala odciagac na zapas, wiec mysle ze taki wystarczy...

164637787

anetko a ile kosztuje jesli moge zapytac?? ja tez chcem reczny i wlasnie nieiwem jaki..a ten na taki zgrabniutki wyglada...ja musze sie chyba w to zaopatrzyc ponioewaz ja mam problem z brodawkami tzn parwie ich niemam tzn sa ale wklesle i maluszek niebedzie mial zaco zlapac robi mi sie tak w ciazy zawsze:-)

Zobacz WIKI - jeszcze sa takie (cena ta sama) TUFI laktator ręczny HANDY z nakładką masująca (164220228) - Aukcje internetowe Allegro
164220228

I taki opis jest przy nim:
Ręczny laktator firmy TUFI model HANDY

zawiera niezbędne akcesoria do podania dziecku pokarmu. Jest lekki, poręczny i wygodny. Odciąganie pokarmu wymaga użycia tylko jednej ręki. Posiada silikonową nakładkę, która została specjalnie ukształtowana tak aby delikatnie masowała i stymulowała pierś podczas odciagania pokarmu. Wspomaga laktację. Szczególnie zalecana przy podrażnionych, bolących lub popękanych, płaskich lub wklęsłych brodawkach

wiec powinien byc dobry....:-)

Tylko ten pierwszy jakos tak porzadniej mi wyglada, ale juz sama nie wiem. A Ty co o tym myslisz??

Wiki te buciki nie maja rozmarów - wszystkie sa takie same
Aneta :-)
A ten laktator to widziałam chyba na allegro i tez byłam nim zainteresowana ale jeszcze niewiem jaki wkońcu kupie.
Wiki ten fotelik kosztuje 500zł :szok: ale niewiem czy ta babka w sklepie za bardzo go nie zachwalała. A wogóle te pierwsze foteliki są do 13 kg czyli mniej więcej do którego miesiąca się wozi maluszka mniejwięcej w takim foteliku :confused: bo ja niemam zielonego pojęcia. :baffled:

reklama
sami to wszsytko zalezy od malenstwa mniej wiecej tak do okolo 1.5-2 latek choc moja kuzynka ma coreczke ktora ma 8 m-cy i ma jzu 11.5 kg:-D wiec ona gora jeszcze z 2 m-ce powozi swoja core:-D

anetko mi sie bardziej ten baby ono podoba taki zgrabniejszy al chyba wezme jednak ten drugoi bo jakos tak mnie ten opis pzrekonuje a moje brodawki naprawde to tak jak by ich niebylo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry