reklama

zakupki dla naszych maleństw

ja kamyka ubranka tez pralam w loveli i jelpie ale ze lovela tansza wiec sie pzrerzucilam na ten proszek ...a pozneij juz pralam w naszym tyle ze plukalam np w cocolino bialym ii wszystko bylo oki

reklama
oj wieki tu nie zagladalam i widze ze przygotowania pelna para:tak: :tak: :tak: ja jeszcze nie pralam ubranek i chyba narazie nie bede bo koniec kwietnia czeka nas przeprowadzka wiec bedzie duzo kurzu itd wiec potem wypiore:tak: a pochwale sie tylko ze wczoraj kupilismy wozek dla naszej Emilki chcialam inny kolor ale niestety nie bylo a ten podobal nam sie najbardziej no i co najwazniejsze wozek wazy ok7kg i super sie sklada a to wazne dla nas bo mamy male auto i duzego psa wiec same rozumiecie:-) moze nie prezentuje sie okazale ale spelnia nasze wymagania:-)

Szmina - ważne zeby wózek był funkcjonalny i wam pasował.

Wiki - a sprawdzałas opakowanie lovelli, bo jak porównałam z jelpen to faktycznie była tańsza ale opakowanie dużo mniejsze.

Mona - nie widziałam Dzidziusia w TESCO - a specjalnie ostatnio sprawdzałam, w mojej okolicy w małych sklepach tez nie ma :-(.

Druga partia ciuszków wyprana--w Dzidziusiu-ubranka bardziej miękkie (proszek zawiera płatki mydlane które zmiękczaja) niż po lovelli i przyjemniejsze w dotyku i zapach....dla mni pachnie taka swierzością małego dziecka, nawet kolezanka to potwierdziła która była u mnie przed chwilką.
Jesli tylko mojemu szkrabowi bedzie on odpowiadał to zostaje przy tym proszku.

SZMINA - wozek fajny i jaki lekki, nigdzie nie widzialam wozka o takiej wadze....:-)

MONA - ciuszki super....ja tez prasuje, wlasnie czeka na mnie stos....:-D

dziewczyny zycze wam\nam z calego serca zeby te ciuszki za pol roku tez tak ladnie byly poukladane i poprasowane:laugh2: a nie np w koszu z brudami:cool:

u mnie szafka Małego też już uzupełniona,
wszystko co miałam poprałam, wyprasowałam...

no i kurcze w porównaniu z niektórymi to wydaje mi się,że mam mało:no: :baffled: :confused: ,

jakich pieluszek zamierzacie używać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry