Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałam zestaw pojędrniający Guam GUAM Seno Zestaw pojędrniający biust maska+krem (472014909) - Aukcje internetowe Allegro ale jakoś nie specjalnie byłam z niego zadowolona![]()
jest w stanie KRYTYCZNYM......HA powiedzialabym ze go nawet nie ma

no chyba że to tylko ja taki leniwiec jestem jak mam chwilę to sapnę przed TV. dlatego wybrałam ten guam nasmaruje zawine i legne na 15 minut przed ekranem.
szkoda Aga ze byl do niczego bo moj biust wola o pomocjest w stanie KRYTYCZNYM......HA powiedzialabym ze go nawet nie ma
![]()
mojego tez juz niema

pewnie że człoiek myje się codziennie - ja innych ludzi nie znam. tylko jak nałożysz maskę to już siedzisz ileś tam czasu później to zmyj wklep inny krem.do tego wysmaruj całe cielkso ;-) wypumeksuj wczesniej nogi i znow krem i siedz aby wsiąkną w skórę a nie w podłogę. do tego skórki u rąk i nóg mi o coś takiego chodzi. masaż dekoldu by nie opadł masażcycków by rosły w górę a nie w dół - oj jest tego masa a mi się czasem zdaża iść spać bez kremowania bo padam na nos.