reklama

Zakupy dla mam ;)

ja osobiście torebek na codzień też nie noszę tylko skórzany plecak- nie sportowy :no:- taki raczej powiedzmy torebkowy - torebka na plecy z Batyckiego mam czarny i brązowy i są super bo mam dwie ręce wolne dla Szymka :-D

reklama
Tycia, Oliweczka - sliczne torby kupilyscie. Obydwie maja przepiekne kolory. Wieczie, ze ja od czasu urodzenia MIlenki w zasadzie nie uzywam torebek. Po prostu tak mi na nie brakuje. ALe jak zobaczylam Wasze cudenka, to az zamarzyla mi sie jakas fajna torebka:tak::tak::tak:

A propo kremu ja jeszcze vichy nie miałam i mam nadzieje że zdziała cuda, bo ostatnio mam straszne problemy z cerą :dry: kurcze jakbym dojrzewała :crazy:

Oliweczka,
daj znac jak podpasowal Ci ten krem. To moze sie skusze. JA tez ostatnio mam problemy z cera. TEraz uzywam Nivea Q10 Plus i nawet jestem zadowolona. Najchetniej uzywalabym Dermiki ale nie widzialam tutaj nigdzie tego kremu a na eksperymentowanie z innymi kremami nie mam cery ani pieniedzy.

Tycia, Oliweczka - sliczne torby kupilyscie. Obydwie maja przepiekne kolory. Wieczie, ze ja od czasu urodzenia MIlenki w zasadzie nie uzywam torebek. Po prostu tak mi na nie brakuje. ALe jak zobaczylam Wasze cudenka, to az zamarzyla mi sie jakas fajna torebka:tak::tak::tak:

Oliweczka,
daj znac jak podpasowal Ci ten krem. To moze sie skusze. JA tez ostatnio mam problemy z cera. TEraz uzywam Nivea Q10 Plus i nawet jestem zadowolona. Najchetniej uzywalabym Dermiki ale nie widzialam tutaj nigdzie tego kremu a na eksperymentowanie z innymi kremami nie mam cery ani pieniedzy.

no to juz Ci piszę Karolina, krem po 3 dniach załagodził zaczerwienienia , zmniejszył rozszerzone pory i jak na razie jestem bardzo zadowolona bo sa juz efekty!

Pozatym cere przed okresem mam paskudną, a tym razem tak nie było...moze to zasluga kremu :tak: tam pisze ze efekty widoczne sa po 3/4 tygodniach zobaczymy jak bedzie dalej:tak:

dziewczyny zakochałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w butach z Api chodzę już dwa dni je oglądam ale jeszcze nie mierzyłam, bo boję się że będą wygodne i co wtedy..................to są czarne szpilki na super mega wysokiej szpilce i lekkim koturnie bez balców z kokardką na przodzie ( są jeszcze beżowe) ale cena prawie 700zł :szok::baffled:
ale są boskie.........................................................................................
pewnie pomyślą któregoś dnia że chcę je może ukraść - tzn. jeden but

karola, jak to mówią miłość jest ślepa:-D, ale może jest szansa dla ciebie i przejrzysz na oczy;-)
No 700 zł:sorry:, za buty, które nałożysz od wielkiego dzwonu, do tego za kilka miesięcy będą niemodne, ja bym nie kupiła, ale to ja.
Ty zrobisz i tak po swojemu:tak:

Hehe, no 7 stówek za buty to baardzo dużo :tak: też bym nie kupiła :no:

Mnie niedługo też czeka zakup butów, bo moje wiosenne się już wytarły zdeczko. Ale kupię sobie dokładnie takie same jak miałam, bo są mega wygodne, a przy moim ciężarze i potężnej stopie, to ciężko dobrać coś tak wygodnego. Już wypatrzyłam je w sklepie, kosztują coś ponad 150 zł, ale narazie mojego rozmiaru nie mieli.

nooooo 700zł :eek:za buty to szaleństwo, ale jak mozesz sobie na nie pozwoilic to czemu nie:-p
ja bym nie kupiła, bo w tej cenie to mam przynajmniej 3 pary innych:tak:

gdyby to było dla mnie ok taki zakup to pewnie bym już je miała ;-);-);-)
no właśnie ta cena.ale fason będzie modny myślę zawsze bo są eleganckie i czarne.
najpierw muszę zdecydować się je przymierzyć.:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry