reklama

Zakupy dla mam ;)

Wieki temu dostałam od męża depilator właśnie brauna i do dziś mi służy:tak:, tak więc jeśli chodzi o firmę to pewnie nie zawiedziesz się, a co do modelu, to musisz sama wybrać:tak:Ja swojego uzywam tylko latem, bo wtedy musiałabym non stop z żyletką ganiać, tak mi szybko włosy odrastają, a po depilacji ze 2 tyg spokoju mam;-)

reklama
Ja mam jakiś depilator Browna, ale starszy model, rzadko go używam. A zastanawiam nad depilatorem ultradźwiękowym :tak: tylko nie wiem, czy jest tak super skuteczny jak producenci go chwalą :confused:

Dziś kupiłam sobie WRESZCIE buty. Takie zwykłe do latania, za skórzane zapłaciłam 99 zł - to chyba dość korzystnie.

Karola ja pamiętam tylko jak wszystkie koleżanki, które miały depilatory Braun'a bardzo sobie je chwaliły, więc pewnie i Ty będziesz zadowolona:tak: Ja się od jakichś trzech lat przymierzam do takiego zakupu, ale coś się boję, że nie dam rady się depilować i będzie leżał:sorry2: Napisz jak się spisuje to może w końcu się zdecyduję na coś;-)

Kasiad bardzo ładne buciki sobie sprawiłaś:tak: Wyglądają na wygodne, a poza tym są zgrabne.

Tycia to zaszalałaś z tym telefonem;-) A jednak po tej komunii nie jest tak źle z finansami:-p;-) A serio to bardzo fajny, no i Nokia, więc raczej trwały:tak:

Ja też po goleniu maszynką mam spokój na jakiś tydzień, ale często czasu mi brakuje na to wszystko:sorry2:

Kasiad buty napewno wygodne na maxa

TYcia komóra u lala technicznie to się nie znam ale wizualnie mi się podoba

co do depilatora to postanowiłam być w tym sezonie konsekwentna. jak używam maszynki to po 2 dniach depilacja obowiązkowa przypominam dotykiem jeża. no i zaczełam używać plastrów wosku Veet no i w sumie ok ale rosną dość niereguralnie i efekt marny bo jak muszę część depilować do druga część zbyt krótka i tak non stop z tymi plastrami- fakt depiluję nimi tylko nogi od kolan w dół od kolan w górę to maszynka no i pomyślałam że depilator ułatwi sprawę i wyjdzie mnie taniej.(6 podwójnych plastró Veet to 18zł) no i do tego co weekend basen.

dam znać jutro powinien być u mnie.

Karola to daj znaka, czy udało ci sie wydepilowac od kolan w górę tym depilatorem, ja mam Philipsa i jesli juz nim depiluje to tylko kolana i od kolan w dół, jakos ud nie mogę wydepilować bo jakos juz tego bólu znieść nie mogę...:sorry2: ale od kolan w dół ok, na luzaku, ale faktycznie przynajmniej tydzień nogi gładkie a jak włoski odrastaja to juz słabsze i zdecydowanie mniej ich:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry