reklama

Zakupy dla mam ;)

Dla mnie cena też niemała:sorry2:, dlatego biję się z myślami:happy2:, ale chyba się zdecyduję, bo są super wygodne, już trzy razy się do nich przymierzałam:-)pasują do wszystkiego, no może oprócz kostiumu:-D, a w tym roku będę miała wiele okazji, żeby mieć na nogach bardzo wygodne buty, no i tłumaczę sobie, ze dla mnie takie buty to w końcu na kilka lat starczą:cool2::-D

reklama
Miśka, buty wygladaja na bardzo, bardzo wygodne. Mysle, ze warte sa takiej ceny. Mi sie bardzo podobaja. Spodnie tez na pewno dobre. Ja od jakiegos czasu probuje sobie dobrac jakies odpowiednie do figury i wygodne spodnie, ale
mi sie nie udaje. :wściekła/y:

Dla mnie cena też niemała:sorry2:, dlatego biję się z myślami:happy2:, ale chyba się zdecyduję, bo są super wygodne, już trzy razy się do nich przymierzałam:-)pasują do wszystkiego, no może oprócz kostiumu:-D, a w tym roku będę miała wiele okazji, żeby mieć na nogach bardzo wygodne buty, no i tłumaczę sobie, ze dla mnie takie buty to w końcu na kilka lat starczą:cool2::-D
BUTY FAJOWE mierzyłam w ecco serio są superowe takie sportowe na wspaniałe wycieczki grille :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry