reklama

Zakupy dla mam ;)

Wiem wlasnie mi tez sie podobaja te i te......
a cena no nie jest mala ale to sa sztucce na cale zycie......moja mama i babka maja takie od kad pamietaja...i sa jak nowe.....zreszta bedzie miala Julcia w spadku hihi.......
a kasa dana wiec czemu nie skorzystac...:P

reklama
Kasia ładny stój, no i zlewozmywak również, ja osobiscie mam "granit" i jestem barrrrdzo zadowolona

Joasiek
fajniutki zestaw do ogrodu...ja właśnie na topie takich zakupów..

Nuśka
- sztućce śliczne ale kosmiczne ceny...ja dostałam taki ładny zestaw na ślub...i rzadko go używam bo mi go poprostu szkoda - tylko jak mam dużo gości, no na jakieś imprezie..na co dzień zakupiłam w ikei i super mi sie je używa..

ja trochę ostatnio poszalałam z zakupami...i tymi ubraniowymi, i tymi praktycznymi...
czerwone półsandałki, 2 pary trampek...2 bluzki w H&M, 2 bluzki w reserved,jedna w pretty girl, spodnie LEE..
do tego zestaw ogrodowy taki http://www.jysk.pl/165/386/403/S372765/a/catalog ale http://www.jysk.pl/165/386/403/S372765/a/catalog...ale udało kupić sie za 500zł mniej...
poza tym kupiłam rower i fotelik rowerowy dla Filip - na letnie wycieczki rowerowe..
teraz szukam kaloszy dla siebie bo młody juz ma...

Wiem wlasnie mi tez sie podobaja te i te......
a cena no nie jest mala ale to sa sztucce na cale zycie......moja mama i babka maja takie od kad pamietaja...i sa jak nowe.....zreszta bedzie miala Julcia w spadku hihi.......
a kasa dana wiec czemu nie skorzystac...:P
a nie wolisz jakiś matowych?? ja mam właśnie z tej firmy matowe i są świetne w utrzymaniu nie trzeba polerować a nic nic - bo mnie zawsze kropki od wody denerwują i paluchy.
ale to się zgadza jakość super mimo codziennego zmywania w zmywarce noże dalej są ostre a to się liczy.

Nuska jak dla mnie to te pierwsze są ładniejsze:tak:takie smukłe, fajne:-)

a cena wiadomo, to gerlach ale za jakość sie płaci, a skoro dostaliście kaskę na parapetówkę to warto zrobic taki zakup bo faktycznie to jest rzecz na kilka ładnych lat:tak:

Nuśka sztućce świetne, rzeczywiście posłużą lata więc można zaszaleć, zwłaszcza że pieniążki na nie darowane :tak: Co do wyboru to mnie się podobają oba komplety.

Mysia ale poszalałaś z zakupami :szok: :-) Link też mi się nie otwiera...

Nuśka sztucce wspaniale. Obydwa komplety mi sie podobaja :tak::tak: Nie wiem ktory bym wybrala - chyba musialabym zobaczyc je ''na zywca''. Cos mi sie wydaje ze tez sobie sztucce z Gerlacha sprawimy.

MYsia, zaszalalas z zakupami. A link nie otwiera sie.

Kasiad atrakcyjna cena za ten zlew;-) Ja się nie znam jeszcze na rodzajach zlewów, bo nie miałam okazji kupować:-p

Agusia fajne spodenki, widzę że już lato poczułaś:-) Ja w tym roku nie ubiorę spodenek, okropnie wyglądam i do tego mam rozstępy na zgięciach pod kolanami po tej ciąży:sorry2:

Oj dziewczyny, Joasiek i Mysia, ale fajne zestawy ogrodowe kupiłyście:tak: Nam też się marzy, ale jak już zamieszkamy gdzieś dłużej niż na rok:sorry2:
Btw. ten link Mysi mi się wczoraj bez problemów otworzył, a dzisiaj już coś nie działa:dry:

Nuśka ja mam komplet noży Gerlacha i komplet sztućców na co dzień, o właśnie takich:
GERLACH Sztućce FLAMES 24 szt. NK-03 (611989473) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem baaardzo zadowolona:tak: Marzą mi się jeszcze jakieś bardziej eleganckie na uroczystości, bardzo podobne jak te, których linki zamieściłaś:tak: Osobiście wybrałabym ten pierwszy zestaw, jak dla mnie delikatniejszy i smuklejszy kształt sztućców:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry