reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Agusia, fajne spodnie.

Nasz zleozmywak w kuchni pękł i zaczął przeciekać, więc trzeba było się rozejrzeć za nowym. Dziś wygrałam taką aukcję:
BARDZO ładny ZLEW znanej FIRMY bardzo TANIO zobac (628063817) - Aukcje internetowe Allegro
Muszę zmienić również blat, bo ten zlew jest węższy od naszego starego, ale i tak to planowałam, bo nie wiem, czy pamiętacie, ale krótko po remoncie kuchni spowodowałam mały pożar i blat się nam nadpalił również.

Ostatnia edycja:
Super zakupy dziewczyny
Agusia fajne spodenki, te biale mi sie bardzo podobają :tak:

Joasiek super tan zestawik:tak: sama bym taki sobie machneła na ogodeczek ...ale nie mamy teraz kasy.buuu moze po wakacjach dopiero :sorry2:

Kasiad fajny zlew tylko czy na takim gładkim nie bedzie widać plam? ja sama mam chropowaty i jest nawet fajny z praktyce :tak:
a teraz bym chciala granitowy ...tylko te ceny :baffled:

Kasiad fajny zlew tylko czy na takim gładkim nie bedzie widać plam? ja sama mam chropowaty i jest nawet fajny z praktyce :tak:
a teraz bym chciala granitowy ...tylko te ceny :baffled:
Ja właśnie zrezygnowałam z chrpowatego, bo mam bardzo zakamienioną wodę i bałam się, że będzie się kamień zbierał w tych zagłębieniach. A taki gładki zlew miałam kiedyś i byłam zadowolona.
Co do granitowych .... to polecam, ale te drogie prawdziwe granitowe, my mieliśmy niby też granitowy, ale z tych tańszych, miał dużo jakichś domieszek i pękł pod ciężarem garnka - i to nie tylko jedna komora, tylko obie, więc chyba nie należał do trwalszych. Dlatego teraz wracam do metalowego.

Joasiek super tan zestawik:tak: sama bym taki sobie machneła na ogodeczek ...ale nie mamy teraz kasy.buuu moze po wakacjach dopiero :sorry2:

Oliwieczka jakbyś chciała kiedyś kupić to mogę Ci z czystym sumieniem polecić meble tego sprzedawcy. Na żywo wyglądają jeszcze lepiej. Stół jest bardzo duży i bardzo stabilny, ławka zresztą też - duża stabilna i wygodna. Krzesełka są delikatniejsze i wywrotne (trzeba uważać żeby dziecko na nie samo nie wchodziło, bo się składają. Ale ogólnie bardzo na plus te zestawy (mają jeszcze inne konfiguracje) i wg mnie cena przyzwoita w porównaniu z meblami marketowymi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry