reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Gosia :szok: U mnie rozmiar 100:zawstydzona/y: DD lub E jak kto woli.

Z moich zakupów narazie pokażę tylko strój kąpielowy, bo coś mi się z kartą do aparatu stało i nie mogę zrobić żadnego więcej zdjęcia :crazy: Jak Tomek wróci, to musi zerknąć.

Bardzo gustowny ten strój kąpielowy kupiłaś sobie Kasiu:tak: Mi się podoba:tak:

Co do rozmiaru biustu to ja się nie wypowiadam, bo ostatnio ciężko mi coś znaleźć odpowiedniego i typowego dla karmiącej:sorry: Ostatnio na jakiejś stronie wyszło mi, po zmierzeniu się, że powinnam nosić 95H:szok: Swoją drogą muszę poszukać tej strony, bo tam przynajmniej była bielizna na mnie:eek:

U nas ostatnie zakupy to huśtawka ogrodowa i grill.... o zakupach ciuchowych na razie zapominam :zawstydzona/y: Na szczęście tutaj na tej wiosce gdzie teraz mieszkam, nie mam takiego parcia na to żeby coś kupować jak w Krakowie, gdzie panowała istna rewia mody na ulicach :sorry:

reklama
ale się fajnie czuję skok na CH w Słupsku efektywny w jednym tylko sklepie fakt ale wydałam masę forsy i to tylko na siebie a co tam
mam nowe buty pumy nowy dres pumy nowe rubaczki pumy i czapeczkę też pumy już wiecie gdzie byłam ha ha ha :-D:-Djak znajdę wszystko w internecie to wkleje ale wszystko czarne ze srebrnymi znaczkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry