reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Rosmerta świetnie Ci w takich włoskach :tak: Fajna jest taka odmiana po ścięciu długich, co? ;-) Sama też mam ochotę ściąć, tylko nie wiem gdzie tu jakiś dobry fryzjer jest.

Rosmerta no no pięknie:tak: Szalejesz kochana - kg w dół, włosy ścięte;-) Oby tak dalej:tak:

Bardzo Ci zazdroszcze tak krótkiej fryzurki:sorry2:,ja jestem za gruba na taka:-(
Tyciu ja właśnie uważam, że dobrze dobrana krótka fryzurka nie ma nic wspólnego z figurą:-p Ja też bardzo dobrze wyglądam, a ścięłam włosy i jestem bardzo zadowolona:tak: Mój mąż jak mnie zobaczył znowu w krótkich włosach to powiedział, że mam chodzić do fryzjera co najmniej raz na dwa miesiące:-D

dziekuję :-)

świetnie się czuje w takiej długości:tak::-), ale niestety musze je troche podkręcać bo inaczej proste jak druty mam te włosy:baffled:

tak skracałam skracałam po troszku a znienacka ścięłam mocniej i wiem, że następnym rzem jeszcze tochę zmienie i podetne mocniej:tak:

reklama
Kafle już kupione :tak: Zdecydowaliśmy się na ten gres polerowany, a więc nie będzie szachownicy. Przy okazji wymieniamy też kafle w kuchni, kupiliśmy oczywiście te same kafle, będzie się ładnie komponowało, bo kuchnia jest na wprost wejścia do domu, a nie mamy do niej drzwi. No i pasują do kafli ze ścian kuchennych. Ale jak sobie pomyślę, co nas czeka :shocked2: To skuwanie starych kafli z kuchni i cała inna robota, to aż się boję :baffled:
Acha, kupiliśmy też plafon na sufit i 2 kinkiety na ścianę. Jak nic się nie zmieni, to poniedziałek zaczynamy...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry