reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
my też musimy zrobić remont aż mam dreszcze malowanie totalne bo wszędzie ściany popękały i do tego na górze w pokojach wywalamy wykładziny i będzie podłoga szwedzka.

tydzień pewnie u teściowej będziemy :baffled:

Czas wyprzedaży, więc kupiłam sobie spodnie 3/4, sukienkę i 2 bluzki, dla Madzi spodenki, spodnie 3/4, 2 bluzki, klapki i spódnicę, a dla Wikusi komplecik na upały:-Dz hello kitty i sandałki do piachu i wody. Upałów się nie spodziewamy:-) w Polsce, ale 22 wyjeżdżamy do ciepłych krajów, to tam na pewno przyda nam się wszystko co kupiłyśmy. A i jeszcze w rossmanie kremy do opalania i "SOS" na krągłosci;-):-D

Miśka, pokazuj zdjęcia :happy2:

Karola, kalosze fajne, nie wiedziałam że produkują takie wymyślne na dorosłą nogę. Zastanawiam się, gdzie Ty je będziesz nosić :confused: Pytam, bo mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby kupić sobie kalosze, jakoś nigdy nie miałam potrzeby ich nosić :sorry2:

Miśka, pokazuj zdjęcia :happy2:

Karola, kalosze fajne, nie wiedziałam że produkują takie wymyślne na dorosłą nogę. Zastanawiam się, gdzie Ty je będziesz nosić :confused: Pytam, bo mi nigdy nie przyszło do głowy, żeby kupić sobie kalosze, jakoś nigdy nie miałam potrzeby ich nosić :sorry2:
dookołą mnie są tylko lasy i lasy więc spokojnie wszędzie no i jesienią na grzyby do lasu a i często ze względu na tak "pogodne" lato robimy sobie z Szymkiem wycieczkę do kałuży i obiecałam że pójdę z nim kiedyś chlapać więc okazji będzie masa.

no mają teraz piękne kalosze tylko trudbo znaleść serio w moim mieście nikt o czymś takim nie słszał każdy wysyłał mnie do sklepu BHP po typowe gumowce i patrzyli na mnie jak na debila.
oby tylko rozmiar był dobry.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry