reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Małżonek jeszcze raz musiał jechać do budowlanego sklepu, także zanim się wypowiedziałyście, to już zdążyłam kupić tego drugiego mopa. Na tej aukcji widać dokładniej jak go się wyciska z wody:
http://www.allegro.pl/item674992788_mop_picobello_plus_leifheit_nowosc.html
Mam nadzieję, że nie będzie się psuł ten cały mechanizm wyciskania (wg mnie super sprawa, bo do tej pory miałam takiego, z którego musiałam zciągać tę nakładkę myjącą i przepierać ją ręcznie), chociaż właściwie mop ma gwarancję 3 lata, także jak będzie się psuł, to zawsze mogę reklamować :tak: Drogi był jak diabli, mam nadzieję, że okaże się wart swojej ceny :sorry2:

Gosiu, ten mop nie jest na wielkie powierzchnie, ta nakładka myjąca ma 27 cm tylko, poza tym super się nim lawiruje po zakamarkach i zakrętach, bo kij się obraca w różne strony i pod różnym kątem.

Ostatnia edycja:
Kurcze, chyba przegapiłam tę wcześniejszą dyskusję na temat mopów albo jej nie pamietam. A jakiego mopa ma Irtasia :confused:

A co do mojego, to wypróbowany - jak dla mnie rewelacja! Myślałam, że będę musiała na kolanach jechać, żeby zmyć płytki z resztek zaprawy klejowej, a okazało się, że mop sobie świetnie z tym poradził, a tą małą czarną szczoteczką czyści się super trudniejsze do zmycia zanieczyszczenia :-)

Oliweczka super telewizor.:tak::tak: A jaki ogromny!!! JA to nawet jakbym chciala to nie mialabym gdzie zmiescic takiego duzego telewizora.

Kasiu, ten mop ktorego kupiliscie wyglada bardzo ciekawie. Nawet nie wiedzialam,ze sa mopy z taka dodatkowa szczoteczka. NA pewno to swietna sprawa do czyszczenia fug. JA mam mopa z mikrobibry Viledy . CZysci bardzo dobrze tylko trzeba sciagac te zakladke i samemu moczyc i wykrecac przed zalozeniem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry