reklama

Zakupy dla mam ;)

Kasiu, ten mop ktorego kupiliscie wyglada bardzo ciekawie. Nawet nie wiedzialam,ze sa mopy z taka dodatkowa szczoteczka. NA pewno to swietna sprawa do czyszczenia fug. JA mam mopa z mikrobibry Viledy . CZysci bardzo dobrze tylko trzeba sciagac te zakladke i samemu moczyc i wykrecac przed zalozeniem.
Ja też nie wiedziałam wcześniej, zaczęłam szukać na Allegro takiego mopa, którego nie trzeba wyciskać ręcznie i trafiłam na tego, którego kupiłam. A ta szczoteczka to naprawdę super wymysł, choć powiem szczerze, że jak kupowałam, to nie byłam pewna, czy ta szczoteczka się przyda, wydawało mi się, że jest w takim miejscu, że będzie nieprzydatna. A jednak myliłam się. I faktycznie do fug będzie super - dzięki za podpowiedź, ja do tej pory używałam do takich zabrudzeń, które nie chciały zejść od normalnego mycia mopem.

No ja też i juz mnie to wkurza.
zapowiedziałam,że kupuje takiego mopa z wyciskarka :tak:
No ja właśnie też miałam dosyć tego przepierania ręcznego i wyciskania. I powiem Ci Rozalka, że dużo wygodniej i szybciej się takim mopem z wyciskarką myje podłogi:tak:
Ja mam dużą rodzinę i szybko się brudzi, więc mop często w użyciu, a teraz na tym gresie polerowanym to pewnie będzie jeszcze częściej. A nie należę do osób, którym sprzątanie sprawia przyjemność, jest to obowiązek i tyle, więc chcę zrobić wszystko, żeby ten obowiązek sobie ułatwić.

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwieczka telewizor super.....
Kasiad mop tez fajny hihi/........tez taki chce....kurcze a ja teraz ze szmata i na kolanach zapierdzielam po mieszkaniu......jeden mop mialam ale tez do recznego wyciskania...byl calkiem dobry jednak zlamalam kija od niego i nie moge sie doczekac nowego...hehe...wiec szmata miska i kolana pozostaja...hihi

Oliwieczka super telewizorek sobie sprawiliście :tak::tak::tak: A ja mam wciąż taki właśnie przedpotopowy (dostałam go na 18-stkę) i dopóki nie padnie, to pewnie nie kupię nowego... :sorry2:

Oliwieczka,super tv:tak:.
Ja tez uzywałam swojego oporowo. Padł w koncu w zeszłym roku kupilismy nowy.Teraz ten nowy stoi "rozlany"(zal go jakos wyrzucic:baffled:),a mamy nastepny.Konrad ma niestety cały czas zapedy do rzucania w telewizor:angry::wściekła/y:,strasznie sie boje,zeby tego drugiego nie załatwił:-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry