reklama

Zakupy dla mam ;)

Właśnie mi uświadomiłyście, że też przydałaby mi się jakaś zastawa, ale taka bardziej na codzień, bo od święta mam ze złoceniami i różyczkami (nie cierpię jej :-p)

karola buciki WOW! Jaka szpila :szok: Ja bym się na pewno wyłożyła w nich, w zyciu nie miałam na nogach takich szpilek, ale są bardzo sexi :tak:;-)

reklama
Asiu,ja tez mam z rózyczkami i złocieniami z CHodziezy:-D.Tez jej nie lubie.Uzywam jej od swieta:-p,a ta na co dzien mam w fatalnym stanie:baffled:,kilka kompletów w jednym:sorry2:.

Karola, czyli warto było poczekać na wyprzedaż;-), ciekawa jestem ile zaoszczędziłaś?
My z dziewczynkami też się wybieramy na zakupy, ale interesują nas same bluzeczki na ramiączkach, spodenki ewentualnie jakieś inne cieniutkie i podszyte wiatrem ciuszki, no i ja koniecznie jakieś klapki:cool2::-)

Matylda świetne bojówki:tak::tak: Będziesz w nich super wyglądała:rolleyes2:

A powiedzcie mi Dziewczyny czy taka zastawa pasowałaby również na święta, nie tylko na co dzień:confused: Bo mam wrażenie, że nie bardzo i może poszukam czegoś bardziej uniwersalnego i białego, choć bardzo mi się podoba:sorry2:
SALE !! PLENITUDE Serwis obiadowy Luminarc 38el (675691332) - Aukcje internetowe Allegro
J84_BD1.jpg

Wolfia ja osobiscie wolałabym biały zestaw :tak:

Karloa jakie szpile! wow, ale jak wygodne to super!

Karola, butki wspaniale !!!
Serwis z Lubiany tez boski :tak::tak::tak: Cena tez powalajaca. Nie jestem pewna czy to chodzi o Lubiane, ale moja tesciowa jezdzila do ich przyzakladowego sklepu , kupowac serwisy. Podobno maja duzo nizsze ceny niz ich wyroby sprzedawane w sklepach

przyzakładowy sklep jest 20km ode mnie :-D i wcale tak nie jest. w sklepach fabrycznych które są w róznych centrach handlowych są zdecydowanie lepsze ceny.

ja kupiłam ten z irysem ale to nie lubiana ale na okazje mam taki właśnie jak z lubiany wkleiłam link.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry