reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
dziś mamusia:-p kupiła sobie sweterek w kolorze fioletowym...zamiaruje jeszcze spódniczkę (aczkolwiek czarna lub szarą) szalik i czapusie w kolorze sliwki...hihi a co tam, należy mi sie.... Tatusiowi jurto na kolejnym wypadzie zakupowym kupimy spodnie..bo ostatni strasznie wszystkie drze :szok::szok::szok:

Ja bylam na zakupach w kappahlu i kupilam sobie spodnie,2 bluzki 3/4 i jedna z krotkim rekawkiem.W spodniach sie czuje tak,jak bym ich na sobie w ogole nie miala..A i jeszcze bransoletke tam kupilma;-).

No wczoraj kupilam sobie koszule koloru śliwkowego <na wigilie> i sweterek 2w1:-D
I nie mam juz kasy na fryzjera:-(:wściekła/y:buuuuuuuuuuu.........

I do tego jestem zla, bo robilam sobie sama wczoraj pazurki zelowe i mi dzisiaj jeden poszedl sie ebac:wściekła/y:jak uderzylam w szafe:wściekła/y::-(:cool:

I do tego jestem zla, bo robilam sobie sama wczoraj pazurki zelowe i mi dzisiaj jeden poszedl sie ebac:wściekła/y:jak uderzylam w szafe:wściekła/y::-(:cool:

Sama robiłaś? Kupujesz materiały i sama sobie robisz?
Też sie nad tym zastanawiałam, ale do tej pory zawsze robiła mi ciocia-kosmetyczka, bo byłam w Łodzi, ale teraz nie pojade specjalnie robić...bo droga mnie kosztuje, to wyjdzie mi to samo co u nas w Pajecznie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Tak Mysiu, sama robie od ok roku:tak::-)
Uczylam sie na siostrach i tez im robie....bedac w ciazy robilam tez kolezankom ale nie mam teraz na to czasu:-(....
mi robila kumpela ale wyjechala do irlandi no i niestety sama musze robic:wściekła/y:zajmuje mi to duzo czasu ale jakos to idzie:sorry2::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry