reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Fajne buciki Nuska:tak:.
Ja kupilam sobie na lato do latania kolo domu spudniczke,spodenki jeansowe 3/4 i 2 bluzeczki i letnia bluze na suwak.Zdjec nie bedzie,bo niekorzy wisza jeszcze zaległe...:crazy:

Przymierzałam dziś n-tą sukienkę na ślub siorki....Sukienka fajna,ale na mnie już taka fajna nie była..:baffled::baffled::baffled:
Szukam dalej..n.ie chce mi sie juz:crazy:

Anitka,na pewno nie bylo tak zle:-).Ja nie lubie kupowac ubran na takie wyjscia.Ostatnio dobrze czuje sie w Kappahlu,bo maja tam rozmiary wieksze nawet od mojego :sorry2:.

No dziś w poszukiwaniu sukienki jakieś światełko w tunelu.Znalazłam jedną sukienke,no i nawet sobie sie podobałam.
No ale szukałam cos w brązie,a ona jest różowa,chciałam do pół łydki a ta jest lekko za kolano....Kurcze sama juz nie wiem,pierwszy raz jestem świadkowa i nigdy nie przyglądałam sie zbytnio pani świadkowej.No i nie wiem ,co wypada,a co nie...

Hmmm....

ja kupiłam byty i kazałam odłozyc sukienke do piatku jak nic nie znajde albo sie rozmysle

sandałki białe na obcasie
sukienka czerwona na delikatnych ramiaczkach

no skoro sie tak upominacie o foty:-p:-p:-p:laugh2::laugh2: to wklejam
szczerosc wskazana jak komus sie nie podobaja mowic :tak:;-)
2007gu9.jpg

no i te kupiłam w poniedziałek do biegania:zawstydzona/y:
2u5u8mg.jpg

reklama
Do góry