Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja szukam stroju kapielowego i nic znalezc na siebie nie moge.....brak biustu:-wściekła/y:a wzystko w sklepach w trojkaty....
musialaby miec cos na styl biustonosza ale sa tylko w sklepach internetowych.... KissKiss.pl - Bielizna > Kostium Coral White
ten mi sie bardzo podoba i co najwazniejsze jest S bo w innych sklepach maja rozmiarowke od M.....kurcze kupilybyscie...bo jakos sie troszke boje ze cos bedzie nie tak.....
Nuska , ja tez nie odwazyłabym sie kupic bez przymierzania. Kupiłam tak 2 kostiumy, nie na allegro tylko na bazarku, bez mierzenia-porazki.Zadnego nie załozyłam na plaze. Nigdy wiecej.
Agusia,fajne zakupy.
Nuska kostium super(a pani ma niezłe walory...),ale tez chyba balambym sie kupic bez mierzenia.Bluzki nieraz kupuje i inne rzeczy,ale kostium 2 czesciowy.
ciuszki fajowe AGUSIA, bucíki biale tez sliczne ale u mnie pewnie szybko przestalyby byc biale, dlatego wolalabym np czerwone (mam fiola na punkcie czerwonego)
MADZIA sukienka cudna, na pewno Ci w niej do Twarzy!!!!