reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
Agusia buciki bardzo ładne :-):tak:
Nuśka świetne kupiłaś sobie te Pumy,bardzo lubię te firmę :-):tak: no i strój kąpielowy też super :-)
Madzia sukienka bombowa ,bardzo ładna:tak:,dla mnie trochę za krótka żeby była tak chociaż do pół łydek to może bym się skusiła:tak:,bo i u mnie nie długo wesele,a kreacji nadal brak:-(wogóle to jestem taka nie zdecydowana,jak narazie to mam tylko spodnie a co dalej...
takie:
ELEGANCKIE DŁUGIE SATYNOWE CZARNE SPODNIE 38 M

Nuśka strój bombowy:tak:

Agata fajne spodnie i tak jak pisze Gosia, pasowałaby satynowa bluzka:-)

A ja dzisiaj kupiłam sukienkę:-) Wparowałam do Zary i znalazłam małą czarną, do kolanka, bez ramionczek, mam nadzieję, że nie spadnie mi z biustu w trakcie tańca:-)
Zdjęć dzisiaj nie będzie, bo mąż oczywiście nadal nie przywiózł aparatu z budowy.. ale jutro impreza, więc zdjęcia jakieś będą:-)
A tymczasem może uda mi się kieckę opisać:
wygląda mniej więcej tak:

--->FLIRT Z CZERNIĄ<---r.40 (362110582) - Aukcje internetowe Allegro

z tą różnicą, że dekolt ma wycięty tak:

~~PRECIOUS~~ SKARB W TWOJEJ SZAFIE SUKIENKA R.40 (364516072) - Aukcje internetowe Allegro

no i nie ma ramionczek:-)

Matylda, w twoim ilustrowanym opisie sukienka wygląda świetnie:tak::-)
taka klasyczna elegancja z odrobinka czegoś ekstra-cos to ja uwielbiam:tak::-):-)
Z niecierpliwoscia czekam na zdjecia:tak:

AGATA bardzo ladne spodnie
MATYLDA sukienka superowa, czekamy na zdjecia Twoje w niej no i nowej fryzury!!!!!!!

Stroj zamowilam:sorry2::-pokaze sie czy dobrze zrobilam.....w sumie co mi szkodzi jak tak niemoge dostac go w pile.....

Matylda sukienka śliczna, sexi i wogole boska....:tak::-)
Agusia spodnie super..

reklama
Do góry