reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

reklama
aGUSIA ŚLICZNA SUKIENECZKA, KOLOR I OCZYWISCIE TY W NIEJ SIE BARDZO LADNIE PREZENTUJESZ.......
ACH I TE TWOJE DUUUZE PIERSI...ODDALABYS MI TROSZKE...HIHIHI

Agusia pięknie wyglądasz:tak:
Sukienka bardzo efektowana, a Ty w niej wyglądasz poprostu super:-)
I powiem Ci, że masz bardzo ładny, kształtny biust:tak:
Tylko buzi brakuje, a szkoda, bo oczka zapowiadają śliczną buzię!

Ślicznie Agusia wygladasz w tej czerownej sukience!!! i bardzo ladny makijaz oczu :tak:...tylko tej buzi wlasnie brakuje:sorry2:

Agusia - bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience.:tak::tak:I wbrew temu co ciagle wypisujesz masz całkiem niezłą figurę- bardzo ładny zarys talii, niczego sobie biuscick i bioderka:tak::-). Gołym okiem widac ,ze masz dobre proporcje figury a to sprawia ze wygladasz ponętnie , zwiewnie i kobieco :tak::tak::tak:

A w ładnej sylwetce nie liczba kg jest istotna a PROPORCJE , które Ty bez wątpienia masz:tak::tak::tak:

no kochane czego to ja dla Was nie robie gdyby moj maz wiedziala ze robie sobie sama fotki by wkleic na forum to by mnie do psychiatry wysłał a co tam wiosna mozna miec lekki odchył od normy

no i tak wyglądam przed drastycznym dietowaniem :sorry2:
nie mam fotki białego sweterka bo w pralce sie kręci ale to juz nic takiego bialy z dekoldem po sam pas taki cieniutki albo na kostium kąpielowy lub na topik a to reszta ( sukienka na wieszaku aby pokazac jej lepsza strone ;-)) a i widze ze czarnej bluzki nie ma cholera chyba wykasowalam jutro zrobie nowe foto to wkleje

reklama
błe heheheh laska chyba do podpierania stropu lub dla emeryta :-D:-D:-D:-D:-D błe hehehehe ( ale jakos tych zdjęci dupna sorry)

szczerze to jawieksze obawy mialam co do spodni bo 7/8 to jakas dziwna długosc a przy moim 158cm to balam sie ze bede wygladac jak kaczka na podkurczonych nogach

Do góry