reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla mam ;)

błe heheheh laska chyba do podpierania stropu lub dla emeryta :-D:-D:-D:-D:-D błe hehehehe ( ale jakos tych zdjęci dupna sorry)

szczerze to jawieksze obawy mialam co do spodni bo 7/8 to jakas dziwna długosc a przy moim 158cm to balam sie ze bede wygladac jak kaczka na podkurczonych nogach

karola super ciuszki a ty fajna kobitka:tak: a co do twoich 158 cm to normalnie o 2 cm jestes wyzsza odemnie:tak::-) i ja zawsze mowie ze mam nogi krotkie jak u kaczki:-D

reklama
najwazniejsze ze moj maz powiedzial no w koncu wywalisz te wyciagniete spodnie i pojdziesz z malym ubrana jak kobieta :-D:-D wiec do tej pory bylam jak UFO :szok::-) no ale powiedzial to w mily sposob wiec sie nie obrazilam

KAROLA bardzo ladna z Ciebie kobietka! no i ciuszk tez fajowe!!!!
a z czego Ty sie chcesz odchudzac kochana?

Agusia świetna sukienka..sama wybieram takie kroje....:tak::tak: I masz naprawdę ładna figurę, właśnie odpowiednio proporcjonalna, nie wiem na co ty tak masakryczne narzekasz :no::tak:

Karola fajne ubrania....sukienka bardzo mi sie podoba...

:-)Karola fajna sukienka.....:tak:

Moj stroj dzisiaj przyszedl...jest bardzo ladny i dzieki bogu dobry...ale sie ciesze:-p:laugh2:

to czekamy na fotke

susumali z czego ja sie chce odchudzac z masy tłuszczu - chyba naprawde marna jakosc tych fotek skoro tego nie widzisz :szok::szok::szok: te golonki schabiki oponki

Kupiłam sukienkę,różową,krótką na ramiączkach z bolerkiem.Zrobie fote to wkleje:tak:

Karola super sukienka i pięknie wyglądasz i wcale nie masz żadnych oponek i niczego podobnego jestes bardzo kobieca a powiem Ci że ja nie mam żadnej sukienki ani spódnicy w szafie same spodnie ha ha i nie mam odwagi na zakladnie żadnej sukienki i raczej nie załoze :zawstydzona/y:

reklama
a ja upatrzyłam, a w sumie przez przypadek zobaczyłam sukienkę w Orsey'u i czekam tylko na wyjazd

Do góry