• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Meryan mówisz że takie płozy do łóżeczka które powodują efekt kołyski są fajowe ?!?
Bo mój W. właśnie coś takiego chciał kupić ale ja się skrzywiłam wtedy bo mi się wydawało że mało praktyczne.

reklama
Meryan mówisz że takie płozy do łóżeczka które powodują efekt kołyski są fajowe ?!?
Bo mój W. właśnie coś takiego chciał kupić ale ja się skrzywiłam wtedy bo mi się wydawało że mało praktyczne.

fajowe:)można je zdjąć w każdej chwili, zablokować,żeby łóżeczko normalnie stało...były w komplecie przy kupnie łóżeczka więc chętnie korzystaliśmy...Miko w ogóle uwiebiał wszelkiego rodzaju huśtawki, leżaczki, kołyski....

No to ja sie moze pochwale co mam dla mojej Ani :)
A wiec te 2 pierwsze zdjecia to sa rzeczy , ktore sama zakupilam :) A reszta w spadku po chrzesniaczce :))
10.jpg9.jpg
2.jpg1.jpg5.jpg4.jpg3.jpg
P7012294.jpg6.jpg7.jpg

I tak nie wybierałam do zdjecia wszytskich , nie chcialo mi sie :) Ale jestem szczesliwa ze mam ile mam. Bo jakos sama nie za bardzo czuje sie zeby kupowac cos dla dziecka .. wiem głupie to jest

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry