• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Kupiłam dziś w końcu spodnie ciążowe :) Co prawda 3/4 ale nawet w chłodniejsze dni mogę w nich biegać. W HM były przeceny i zamiast 80zł dałam 40zł wiec cudnie :). Lezą naprawdę fajnie i w koncu spodnie z pasem, bo już w zwykłych się trochę męczylam i nie dopinałam ;) Yuppi...:)

kasia wyprawka naprawdę super...:) Ja pomimo tego, że dostałam ciuszki to i tak nie mogę się oprzeć zakupom :)

Aduśka piękny staniczek

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam dziś w końcu spodnie ciążowe :) Co prawda 3/4 ale nawet w chłodniejsze dni mogę w nich biegać. W HM były przeceny i zamiast 80zł dałam 40zł wiec cudnie :). Lezą naprawdę fajnie i w koncu spodnie z pasem, bo już w zwykłych się trochę męczylam i nie dopinałam ;) Yuppi...:)
a ja na przecenie w HM kupiłam krótkie spodenki z 60 na 30 zł :)

Ja w ten weekend tez jadę na kolejne zakupy :-) muszę sobie kupić jakieś szorty w H&M i przede wszystkim jakieś ciążowe rajstopy do pracy bo wszystkie zwykłe już powodują duży dyskomfort ...

Wyprzedaże już w pełni.
Ja też skorzystałam i kupiłam wczoraj Szymonowi kurteczkę w Zarze. Przeceniona z 99zł na 59zł :tak:

Załączniki

• kurteczka.jpg
    kurteczka.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 117
Już ją miałam od dawna na oku ale siostra namówiłam mnie żebym poczekała :-) i dobrze że tak zrobiłam.

Ja się nie mogę w Zarze napatrzyć na te ciuszki dla dziewczynek...są takie słodkie.
Jak wczoraj zobaczyłam taką bluzeczkę cała w malutkie truskawki to mało się nie rozpłynęłam...a do tego tak jeansowa sukienusia. Mmm...cudne!

reklama
a wiecie do kiedy mniej więcej sa wyprzedaże? bo ja jakoś nigdy nie wiem i zastanawiam się czy po 12 lipca jak już będe wiedziala kto to jeszcze moge na cos liczyć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry