• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Kasiu - świetnie ze już masz tyle rzeczy dla Ani :) Słodziutkie są! Ja też dostałam sporo w spadku po siostrzenicach ;) I zobacz ile to kasy zaoszczędzonej na zakupach prawda? :) A te całkiem małe rzeczy to zazwyczaj praktycznie są niezniszczone bo ile to taki noworodek się wybrudzić może :) Ani po podwórku nie biega, ani w piaskownicy nie siedzi :D Ja jak juz kupuję to raczej nie większe dziecko, ale małym też się nie mogłam oprzeć :D

reklama
Kasia - super ciuszki! masz już chyba kompletną ubrankową wyprawkę dla Ani?
Z ubranek to raczej tak , najwyzej dokupie kilka par spiszków :)
Kasiu - świetnie ze już masz tyle rzeczy dla Ani :) Słodziutkie są! Ja też dostałam sporo w spadku po siostrzenicach ;) I zobacz ile to kasy zaoszczędzonej na zakupach prawda? :) A te całkiem małe rzeczy to zazwyczaj praktycznie są niezniszczone bo ile to taki noworodek się wybrudzić może :) Ani po podwórku nie biega, ani w piaskownicy nie siedzi :D Ja jak juz kupuję to raczej nie większe dziecko, ale małym też się nie mogłam oprzeć :D
Racja- takie maluchy nie niszcza, i te rzeczy są ładne a ile kasy zaoszczedzonek np na inne rzeczy typu wanienka, kremy, przewijaki ....

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki ..ja dziś postanowiłam zainwestować w porządny ale i sexsowny stanik...
trafiłam do salonu bielizny w szczecinie gdzie mieli naprawdę same duże rozmiary i pierwszy raz w życiu jak założyłam stanik to czułam się w nim konfortowo i moje piersi nie ciązyły mi tak strasznie....cena niestety 150 zl ale cóz raz się żyje i sądze że należało mi się:)
Princess White Bra by Curvy Kate A/W 2010 a oto on:)

reklama
mam2010 powiem Ci szczerze ze sklepów typowo ciążowych to w szczecinie poprostu brak;/ jak juz są to te rzeczy wyglądają jakby były dla babć naszych:P

jest sklep w centrum h. FALA...i więcej nie znam...dlatego tez wybieram się do stargardu szczecińskiego bo tam mają sklep gdzie są ubrania róznych firm ciążowych:)

a z akcesoraimi dziecięcymi to na pomorzanach koło sklepu biedronka jest taki sklep 'oleńka'( tam też są wózki, całe piętro na górze) i na ul. mieszka I jest sklep TA TO..bardzo go sobie ludzie chwalą. :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry