• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
a wiecie do kiedy mniej więcej sa wyprzedaże? bo ja jakoś nigdy nie wiem i zastanawiam się czy po 12 lipca jak już będe wiedziala kto to jeszcze moge na cos liczyć ;-)

Kasiu po 12lipca to będą jeszcze większe, ale wtedy już wybór mniejszy i ciuszki przebrane.
Ale na pewno jeszcze coś znajdziesz superowego.

No to dobrze ... spodziewam się, że wyboru nie będzie ale już chciałabym kupic ubranka chłopiece/ dziewczęce :-)
mam nadzieję, że małe nie będzie wstydliwe :-)

Ja w ten weekend tez jadę na kolejne zakupy :-) muszę sobie kupić jakieś szorty w H&M i przede wszystkim jakieś ciążowe rajstopy do pracy bo wszystkie zwykłe już powodują duży dyskomfort ...

Ja chciałam sobie kupic jeszcze jeansy ale 36 były na styk a 38 duzo za duże ale może do konca sierpnia uda mi sie dobić do 38 ;) wiec wtedy kupię ;). Kurcze, troche mi uda urosły :).

Mysza kurteczka fajna :)

Modlisia ja miałam tak, że 38 były na styk a 40 za duże i kupiłam 40 i teraz trochę żałuję bo oczywiście trochę się w chodzeniu rozluźniły i muszę je cały czas podciągać :-)

Mysza śliczna kurteczka!:tak:

Ja też ostatnio kupiłam troche ciuszków.. I taki kombinezonek na allegro.. Przyszedł wczoraj, jest cudnowny!:)
P1040196.jpgP1040207.jpgP1040197.jpgkombinezonek.jpgP1040206.jpgP1040200.jpgP1040198.jpgP1040203.jpg

reklama
Modlisia ja sobie kupilam jeansy w H&M rozmiar 36 i od poczatku byly dla mnie luzne. Liczylam ze tylek mi sie na tyle rozciagnie ze beda ok, ale wciaz sa lekko za duze. 34 nie mieli.
ixidixi - sliczne!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry