• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Modlisia ja miałam tak, że 38 były na styk a 40 za duże i kupiłam 40 i teraz trochę żałuję bo oczywiście trochę się w chodzeniu rozluźniły i muszę je cały czas podciągać

Kasia_B też własnie taki błąd zrobiłam;/ kupilam rybaczki 40 bo myslalam ze troszke mi przybedzie w udach i w biodrach al jak narazie nie moge uich nosić bo czuję się niekomfortowo;/ a 38 pasowaly idealnie

reklama
Modlisia ja sobie kupilam jeansy w H&M rozmiar 36 i od poczatku byly dla mnie luzne. Liczylam ze tylek mi sie na tyle rozciagnie ze beda ok, ale wciaz sa lekko za duze. 34 nie mieli.
ixidixi - sliczne!!

Haha no to dla mnie 34 jeszcze 3 tyg temu były luzne i byłam załamana bo nikt oprocz hm nie robi rozm. ciążowej 34 (albo kiepko szukałam) i jakie było moje zdziwienie jak sie okazało że 36 jest już na styk hihihhi ;).

Ixidixi słodkkie te ciuszki :)

ixidixi śliczne ubranka:):)

Ja wróciłam z zakupków:) Dla siebie nic nie kupiłam ale się nie poddaję juro jeszcze pojadę:) A dla Olusia zakupiłam w Smyku taki 7 pack: czapeczka, niedrapki, śliniaczek, body z krótkim rękawkiem, body bez rękawków, kaftanik i spodenki aaa i dokupiłam jeszcze czapeczkę :)

A co do mojego rozmiaru to nadal dzielnie wciągam rozmiar 36 mimo prawie +10kg:) uda i dupka oczywiście przytyły:)

mysza kurtka czaderska:tak: Ja powiem szczerze, ze jestem zakochana w ubrankach dzieciecych z zary. I wlasnie zawsze zachwycam sie zwlaszcza ciuszkami dla dziewczynek, choc dla chlopcow tez sa niczego sobie:tak:

ixidixi masz juz spora ta kolekcje ubranek, a kombinezonik slodziutki:tak:

Czytam o tych waszych ubraniach ciazowych i nie wiem jak to jest. Ja mam juz prawie 5kg na plusie, a wchodze w praktycznie wszystkie swoje spodnie w rozmiarze 34:confused: Jedyne ciazowe jakie mam z ciazy z Fifim w rozm 34 leca mi z tylka, wiec zaloze je pewnie poznym latem badz wczesna jesienia. Zastanawaim sie gdzie skumulowaly sie te kg, skoro brzuszek nadal niezbyt duzy, a pupka w sumie pozostala bez zmian:sorry2:

Wklejam moje ostatnie zakupy:):)
DSC_0368.jpg DSC_0370.jpg DSC_0371.jpg
pencil.png

reklama
Goosiek też mam te pajacyki z ośmiorniczką i uważam, że są śliczne.

Xidixi ja planuję zakup łóżeczka turystycznego, ale będzie używany do wyjazdów do rodziców w odwiedziny, żeby wózkiem po mieszkaniu nie latac, a potem mi się przyda na ogród latem dzidziol będzie sobie spał, albo się bawił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry