• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja kupiłam LOVI smoczki te co świeca w ciemności - ale dzidzia tego nie widzi, tak delikatnie- że jak wypadnie to widać gdzie w łóżeczku jest. butelki też i myślę że będą ok... smoczki mi się strasznie podobają

Załączniki

• DSCF0814.JPG
    DSCF0814.JPG
    49,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Witam :) ja na pewno kupię butelkę dr Browns antykolkową. Miała ją moja chrześnica i się super sprawdziła. jeśli chcecie zobaczyć to jest link
Dr BROWNS, Brown's - Butelka 240ml szeroka (2256) (1202102584) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne jest to, że można je kupić szerokie lub wąskie oraz małe i duże. Do tego kupie jeszcze jakieś 2 butelki TT albo avent i powinno na początek starczyć.
Smoczki już mam kupione 2 z TT takie przezroczyste. Na razie więcej nie kupuję bo nie wiadomo czy mały w ogóle będzie chciał smoczek.

Kozackie te smoczki!
Ja kupiłam smoczki Aventu...butelki też mam Aventu...póki co mam jedną małą i jedną ciut większą.....na razie chyba nie będę dokupować - jak się okaże, że to za mało, to nie problem dokupić.....ale chyba Rtyska pójdę w Twoje ślady i kupię te cud smoczki :-)

jeśli chodzi o kosmetyki - to ja też jestem za Oilatum.

wczoraj własnie zakupiłam zestaw startowy Aventu,i wydaje mi się ,że naprawdę się opłacało....75zł za 4 butelki ,4 smoczki,szczoteczka do czyszczenia butelek.....podobno są antykolkowe....

Aniu wiem co czujesz, bo ja też zakochałam się w smoczkach Difraxu. Są piękne. Mam już nawet jeden (fioletowy). Codziennie otwieram szufladę i oglądam go sobie. A jakie śliczne są łańcuszki do tych smoczków. Co do butelek to ja wybrałam Dr Brownsa, bo nie wierzę w "antykolkowość" Aventu. Używałam Aventu przy starszej córce i niestety miała przeokropne kolki. Z samych butelek byłam zadowolona, ale bardzo zależy mi na dobrej butelce antykolkowej. Podobno Dr Browns ma spełnić moje oczekiwania. Zobaczymy...

Dziewczyny mam takie pytanko...kupilam butelki Aventu ale jakos nie za bardzo podobaja mi sie smoczki...co myslicie o tym zeby dziecko jadlo z butelki ze smoczkiem Aventu a jako smoczek uspokajajacy dac jakiejs innej firmy np.Lovi albo TT?

Dziewczyny mam takie pytanko...kupilam butelki Aventu ale jakos nie za bardzo podobaja mi sie smoczki...co myslicie o tym zeby dziecko jadlo z butelki ze smoczkiem Aventu a jako smoczek uspokajajacy dac jakiejs innej firmy np.Lovi albo TT?

nigdy nie pomyślałabym że to ma jakieś znaczenie. Jeśli dziecku będzie odpowiadać to czemu nie. No chyba że są jakieś prawdy o których nie wiem w tej dziedzinie, a jest to możliwe, bo moje dzieci obydwoje bezbutelkowe i bezsmoczkowe...

reklama
Ja mieszam. Malutkie butelki mam 2 -Aventu i Tommie Tippie - bo dostałam jako reklamówki u lekarza. Natomiast później zakupiłam takie:
butelki.png
Są firmy Motheracare i smoczki mają jak Tommie Tippie prawie. Do tego kupiłam też smoczki i zapinkę do smoczków z tej kolekcji bo strasznie mi się spodobała. A to moje takie większe zakupki:

zestaw.jpg

W sobote dokupiłam jeszcze szczotkę do włosów z naturalnym włosiem

szczotka.jpg

Brakuje mi tylko ręcznika po kąpieli + polecicie jakiś ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry