reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Ja ręcznik kupiłam z IKEI bo strasznie mi się podobał taki zielony.
A mam pytanie wiecie może gdzie można nabyć stosunkowo niedrogo kombinezon na zimę?

reklama
Ja ręcznik kupiłam z IKEI bo strasznie mi się podobał taki zielony.
A mam pytanie wiecie może gdzie można nabyć stosunkowo niedrogo kombinezon na zimę?
Może poszukaj na allegro,czasem można fajny i nie drogi wylicytować...Ja tak zrobiłam,dogadałam się z Panią ,która wystawiony miała kombinezon po swoim synku,który raz mu założyła i wszystko się odbyło poza allegro,Zapłaciłam za niego 50zł i właśnie czekam aż przyjdzie-wtedy wstawię fotkę...:)

kupiłam ten kombinezonik z H&M, świetny jest, taki slodziutki :-)

do tego:
chusteczki nawilzane pampers sensitive,
lapki niedrapki niebieskie
łóżeczko Gluck Bartus
materac lateksowy
smoczek Nuka

20100906196.jpg
Właśnie przyszła paczka-taki kombinezonik kupiłam dla mojego malucha:)cieplutki,na polarku,ze specjalnymi otworkami do pasów w foteliku samochodowym :)

Miquq83 super!!

a mój R. ma w pracy takiego starszego kolegę, który ma wnuki już i obiecywał nam ciągle że coś nam przyniesie, mój tak to traktował że pewnie tylko tak gada, a dzisiaj przychodzi z pracy z taką paką ciuchów że zaniemówiłam! I mówi że ma jeszcze 3 torby bo jego żona ma fioła na punkcie wnuków i ciągle im coś kupuje i oni nawet niektórych rzeczy nie ubrali. Szok, dostaliśmy rzeczy nawet z metkami!
Nie mam teraz czasu robić zdjęć, ale butki w których się zakochałam, ciepłe spodenki i kombinezonik muszę pokazać!

Załączniki

• DSCF0815.jpg
    DSCF0815.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 87
zazdroszczę :-)

u nas niestety to jest tak, że jesteśmy "prekursorami w dziedzinie", więc nie mamy nic w spadku, wszystko kupujemy sami.

Ja dostałam tylko trochę rzeczy od koleżanki. Druga miała mi dać i do tej pory cisza więc już na nikogo nie liczę i kupiłam wszystko sama.

dziewczyny jak wyobrażacie sobie przetrwać najbliższe dwa miesiące? bo ja cienko to widzę, nie mieszcze sie w nic :O chyba wszystko przez to, ze ubrania mialam zawsze raczej dopasowane, więc nie wiem na co ja liczylam.. Jutro jade na targ, po jakieś sweterki ze dwa. Nie chcę wydawac duzo pieniedzy na rzeczy, które poslużą mi tak krótko.. kupilam jedne spodnie ciążowe za prawie 200 zl i bardzo wątpię, że za 50 ktos je ode mnie odkupi..

reklama
ja kupiłam 2 pary jeansow ciążowych, jeden sweter i jakoś daje radę. Trochę się martwię żeby nie było zimniej niż teraz, bo nie widzi mi się kupowanie kurtki na 2 miesiące..

Jeśli chodzi o spodnie itp, to warto patrzeć na wyprzedażowe wieszaki w C&A, jedną parę spodni tak kupiłam, za jakieś 40% ceny oryginalnej.

Do góry