• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

malamrowka - ja mam w planach zakup dokładnie takiego samego zestawu :-)
nastawiam się i tak na karmienie piersią a to tak awaryjnie jak będę chciała gdzieś wyjść, albo żeby P. mógł też dziecko czasami nakarmić :-)

reklama
ania_ch0 no zaplacilam 36 funtow, to nie tak tanio, ale drosze tez sa (tylko zwykle kupuje tansze :)) ale w sumie to beda takie "wyjsciowe" :) do biegania po domku mam dresy, ktore udalo mi sie na promocji w pracy kupic za 5f :)

Elzu fajne spodnie!

malamrowka - ja mam narazie zestaw butelek z AVENT-u ale nie wiem czmu boje sie kupic latator bo mam takie glupie mysli ze moge nie miec mleka. Skad to sie bierze :confused:

Elzu fajne spodnie!

malamrowka - ja mam narazie zestaw butelek z AVENT-u ale nie wiem czmu boje sie kupic latator bo mam takie glupie mysli ze moge nie miec mleka. Skad to sie bierze :confused:

Też się bałam, że mleka nie będę miała, ale od kiedy mam siarkę w piersiach to jestem spokojniejsza i sobie myślę, że mleczko będzie.

Dzisiaj pokazywałam bratowej sklepy z ubrankami, akcesoriami, wózkami i się zakochała w tym wszystkim - już zaczęła ubranka kupowac - bardzo długo czekali na dzidziusia ponad dwa lata, więc teraz tryska szczęściem, a Pan w sklepie z wózkami stwierdził, że jak dwa chcemy kupic to dostaniemy duuuuużą zniżkę i jakieś gratisy.

Dziewczyny uwierzcie w siebie i że nie ma czegoś takiego jak brak mleka!!! ioczywiście nie zawsze wszystko wychodzi odrazu i czasami trzeba trochę nad tym popracowac... ale wszytsko będzie dobrze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry