• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Mysza - absolutnie super są te ubranka :-) daj znać jak przyjdą ... ja na razie takich zwykłych codziennych ubranek nie kupowałam bo słyszałam, że moja babcia z ciocią szaleją na zakupach i muszę zobaczyć co nakupiły ;-)

reklama
mama2010 dzisiaj głównie kupowałam 62 i 68 choć mam już sporo, czasami też kupuję na 74. 56 odpuściłam całkiem. Jakby mi brakowało to zawsze mogę zamówić i za parę dni przyjdą.

To są takie zwykłe ciuszki ale takie też są potrzebne przecież...mam nadzieje że jakoś będzie dobra.
Dam znać jak tylko przyjdą.

Wlasnie ja mam duzo takich bodziakow i spiochow, chcialabym pokupywac jakies sukieneczki, sweterki itp i chyba kupie 62. Tych 56 tez nie bede juz kupowac, jak cos mam blizko centrum handlowe i zawsze moge wyskoczyc na 30 min jak sie okaze ze potrzeba wiecej ;-)

No ja też mam masę już śpiochów, ale brakowało mi właśnie takich zwykłych kaftaników i półśpiochów.

Kupiłam takie rzeczy dzisiaj:
PAJACYKI BAWEŁNA W ROZ. 68, producent (1065327235) - Aukcje internetowe Allegro niebieski
WYPRAWKA NIEMOWLĘCA PIĘCIOCZĘŚCIOWA roz. 62 (1079616241) - Aukcje internetowe Allegro biały
KOSZULKI NIEMOWLĘCE ROZMIAR 68 PROMOCJA!!!!!! (1073768041) - Aukcje internetowe Allegro
KOSZULKI NIEMOWLĘCE ROZMIAR 68 PROMOCJA!!!!!! (1073768041) - Aukcje internetowe Allegro żółty niebieski i biały
PÓŁ ŚPIOCHY NIEUCISKOWE W ROZ. 68, (1073067162) - Aukcje internetowe Allegro niebieskie i takie same w rozm 62 też niebieskie
KOSZULKI NIEMOWLĘCE ROZMIAR 68 PROMOCJA! (1067981006) - Aukcje internetowe Allegro niebieską, żółtą i białą i takie same tylko w rozm 62 białe(2szt) i pistacjową

Jak te białe kaftaniki i śpiochy będą fajne to zamówię więcej bo podobno takich jest dużo potrzebnych.

Ja troche takich kaftaników dostalam,ale i tak kupie nowe bo jakos kaftaniki to nie widzi mi sie uzywanych zakladac malenstwu :) Niech sobie leza spokojnie dalej w szawce :)
daj mysza znac jak dojda :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry