• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

edytka - ja mam ciut podobne łóżeczko tylko z firmy Gluck ono jest jakby takie solidniejsze, tzn to drewno jest grubsze nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi :D i tez mam grawer: dwa misie trzymajace sie za rączki :) Twoje też śliczne :)

Mysza - juz też buszowałam po aukcjach tego allegrowicza i wstrzymałam sie do momentu poznania płci :) A nie było to łatwe :D

reklama
O rany, zakupy już na całego:szok: Ja czekam na płeć maluszka, bo jak będzie chłopczyk, to mam mnóstwo ciuszków po moim synku, ale jak dziewczynka, to trzeba całą zabawę zacząć od nowa:-D:-D Ale i tak nie do końca się powstrzymałam, bo poodkładałam sobie w Smyku troszkę kaftaników i pajaców, bo zaczęła się tereaz wyprzedaż i jest jeszcze w czym powybierać, a za 2 tygodnie nie będzie już takiego wyboru:no: Kręciłam się długo po dziewczynkowych ciuszkach, ale i tak powybierałam w końcu tylko unisexy.. I w większości rozmiar 56, bo po pierwszym dzidziolku wiem, że mi ich brakowało. Synek urodził się długi na 60 cm, a jeszcze blisko 2 miesiące rozmiar 56 był dobry, a w większym wyglądał... po prostu jak w zbyt dużym:happy2:

Wanienkę ze szpitala? A to się jeszcze z czymś takim nie spotkałam :)
U nas będzie ciekawie jak okaże się, że noszę pod serduszkiem dziewczynkę, a nie chłopczyka :D
Praktycznie wszystie bodziaki mam niebieskie.
Skarpetki z koparkami :D Spodenki i koszulkę z bobem budowniczym :D

anbar musicie coś zaradzić z tą temperaturą.
Ostatnio czytałam że aby zapobiegać SIDS należy utrzymywać temperaturę w granicach 16-18 stopni i wietrzyć pomieszczenia. Nie wolno też ustawiać łóżeczka koło kaloryfera.

Mam małe mieszkanie i jeśli dziecko miałoby spać w 16 stopniach, to ja też. Zanim SIDS, to nas wszystkich zwykła sezonowa grypa wykończy :-D

reklama
Ja się zdecydowałam na takie coś, bo wannę mamy gigantyczną i narożną, więc nie ma w niej jak ustawic wanienki, musiałabym po prostu wejśc do wanny, więc stwierdziliśmy, że to będzie lepsze, bo od razu miejsce na kosmetyki będę miała.

KOMODA PRZEWIJAK WANIENKA Z ODPLYWEM (1065743185) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast leżaczek - bujaczek to ja chcę taki o piękny i wysoki :-D

Leżaczek Komfort 6779 Bright Starts - Bright starts - Huśtawki i leżaczki dziecięce - Pati i Maks

Teraz w lipcu się w nie zaopatrzę.

A nie dawno na interncie znalazłam urządzenie do liczenia ruchów dziecka :eek:
BabyKick - Innowacyjny kalendarz ciążowy - Zdrowa i bezpieczna ciąża - ciąża poradnik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry