• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
powiem szczerze, że pierwszy raz zobaczyłam coś takiego na oczy i nie wiem, co myślec, na razie nadal jestem za wanienką, ale nie powiem wiaderku, aczkolwiek najpierw muszę o tym poczytac. Przypomina mi się jakby wrzucanie dziecka do kubła na śmieci

też pierwszy raz to naoczy widzę i jakoś mnie to nie przekonywuję...

trusia77 pewnie ze kupuj :) po to jest ten wątek, zeby podsuwac sobie pomysly :) mi sie spodobala z tego samego powodu jest sliczna, a do tego nadaje sie dla chlopca i dziewczynki. Sa tez na tej aukcji troszke 'tandetniejsze' np ta cala w dinozaury itp ale sa gusta i gusciki, ta nie jest ani za prosta, ani przesadzona ;)

malamrowka posciele sliczne, moja mama kupila Agacie, bardzo podobna do tej z ksiezycem tylko ze zolto pomaranczowa za 190 zl :|

Mnie jakos wiaderko nie przekonuje, fakt jest niby bezpieczniejsze ale jakos wydaje mi sie ze to dzieckonie ma jak sie ruszyc :)

A moja wanienka wyglada tak :

Załączniki

• Zdjęcie087.jpg
    Zdjęcie087.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 84
Kobitki, kupiłam ten kojec z motherhood. Jest bossssskiiiii :-D. Położyłam się na nim na chwilę tylko sprawdzić jak to działa i już najchętniej bym nie wstawała. Cudownie podpiera cały kręgosłup i powoduje, że leży się na boku ale tak trochę w kierunku kręgosłupa, więc brzuszek jest lekko uniesiony. Ale jaka wygoda! Polecam!

Kobitki, kupiłam ten kojec z motherhood. Jest bossssskiiiii :-D. Położyłam się na nim na chwilę tylko sprawdzić jak to działa i już najchętniej bym nie wstawała. Cudownie podpiera cały kręgosłup i powoduje, że leży się na boku ale tak trochę w kierunku kręgosłupa, więc brzuszek jest lekko uniesiony. Ale jaka wygoda! Polecam!
potwierdzam jest super :)

reklama
anbar sama właśnie się zastanawiałam nad takim kojcem...ale jakoś tak wydawał mi się duży. Jednak jak rozwiązałby moje nocne problemy to byłabym przeszczęśliwa. Chodzi głównie o to że nie mogę sobie pozycji znaleźć. Albo jest mi niewygodnie albo wydaje mi się że za bardzo na brzuch naciskam. Śpię jakby na boku ale bardziej na brzuchu.
Najlepiej to przyniosłabym taki do domu i poukładała się w nim.
Ehh przemyślę to jeszcze, ale skoro mówisz że warto to chyba też się skuszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry