• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Co do wanienki ja chce kupic to wiaderko do kapieli, juz ktoras wklejala linka i duzo o nim czytalam i sa one dobre zwlaszcza dla noworodkow, nie placza tak jak w normalnych wanienkach.

A czytałaś opinie na internecie? Bo ja się spotkałam z wieloma negatywnymi. Rzeczywiście może mamie jest to wygodniejsze, ale dla dziecka wcale nie aż tak, poza tym sprawdza się tylko przy zupełnie małym dziecku, większego zwyczajnie nie ma jak domyć w tym wiaderku.

reklama
Czytalam i natrafilam na duzo pozytywnych i dlatego sie na to wiaderko zdecydowalismy. Pisza ze niby starcza dla dziecka do 3 lat i o to chodzi ze ma tam byc ciasno. Ogladalam tez filmiki na youtube. Mysle ze po roku i tak mozna juz do normalnej wanny wrzucac malucha.

mama2010 my agatke w wannie kapiemy juz ze dwa miesiace a w lipcu dopiero konczy rok :) na poczatku jak jeszcze nie siedziala za stabilnie, trzeba bylo ja trzymac, ale szybko sie przyzwyczaila i jest w swoim zywiole :) od poczatku siedzi na tym wkladzie do wanienki gąbkowym w ksztalcie misia-bardzo dobrze sie to sprawdza

sluchajcie bardzo mi sie podoba ta pierwsza posciel, biala z pieskami brązowymi, tylko sie zastanawiam czemu jest taka tania ?
myslicie ze ZA tania? czy zamawiac :> bo jakos nie jestem przekonana do tych poscieli za 150 zl, bo niektore duuuzo tansze sa ladniejsze i nie widze miedzy nimi roznicy oprocz firmy :/

3el. POSCIEL 120x90 ochraniacz + poszewki (1077184036) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
ania_ch0 - ceny są różne przez producentów jak pamiętam to tą, co wybrałaś jest polskiej produkcji, ale to nie znaczy, że gorsza po prostu nie ma dodatkowych kosztów. Ja mam z pierwszgo dzidziusia pościele 3 elementowe za równie niską cenę, a są świetne, a w sklepie jak je widziałam to kosztowały.... 320 złotych :szok: Ponizej zdjęcia.

20100616061.jpg20100616062.jpg

ANIU ale czadowa, nie pogniewasz się jak też sobie zamówię. Jest po prostu śliczna i taka "bezpłciowa" co dla nas na razie byłaby w sam raz
Myślę że jest ok, czasem tylko piszę że superi wogóle a przychodzi dziadostwo. No ale nigdy nie wiadomo, a można przecież odesłać. Nie martw się na zapas

mama2010, ja tez chce kupic wiaderko, czytalam juz o nim i ogladalam fimiki zanim bylam w ciazy (najpierw zobaczylam w tv w programie takim porannym jak DD to angielskim). Opinie sa pozytywne, a negatywne zwykle tych osob, ktore nie mialy doczynienia z wiaderkiem.

mama2010, ja tez chce kupic wiaderko, czytalam juz o nim i ogladalam fimiki zanim bylam w ciazy (najpierw zobaczylam w tv w programie takim porannym jak DD to angielskim). Opinie sa pozytywne, a negatywne zwykle tych osob, ktore nie mialy doczynienia z wiaderkiem.
To jest chyba dosyc nowy sposob kapieli, przynajmniej taki mi sie wydaje bo ze znajomych kazdy ma zwykla wanienke i mysle ze wiele osob nie jest jeszcze do tego przekonanych.

mama2010, ja zgadzam sie z tym ze jak wieksze jest dziecko to lepsza wanienka, bo mozna powrzucac zabawki i jest wiejec chlupotania i zabawy dla malucha ale na poczatek wole wiaderko, bo dziecko czuje sie w nim bezpieczniej, wygodniej i pomaga ono tez w problemach z kolkami, a bardzo drogie tez nie jest (przynajmniej w Anglii). Podoba mi sie na filmikach jak dzidzia placze i panikuje.. a jak sie wlozy do wiaderka to sie momentalnie uspakaja :)

reklama
powiem szczerze, że pierwszy raz zobaczyłam coś takiego na oczy i nie wiem, co myślec, na razie nadal jestem za wanienką, ale nie powiem wiaderku, aczkolwiek najpierw muszę o tym poczytac. Przypomina mi się jakby wrzucanie dziecka do kubła na śmieci :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry