• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Catelin ja kupiłam zwykły 2 częsciowy komplet poscieli, bo te inne ochraniacze, baldachimy itp to tylko zbieracze kurzu, a mały śpi do tej pory w naszym pokoju i jest ok.

reklama
Tylko, że my mieszkamy w kawalerce i dodatkowo mamy otwartą kuchnię i zastanawiam się czy np. dziecko nie bedzie miało za jasno w ciagu dnia...

A ja dzisiaj zrobiłam 1 zakup dla maleństwa ^^ Byliśmy z moim R. w Lublinie obejrzeć wózki i wpadły nam w oko 2... BOLDER SD lub Coneco Toledo ;)) Naprawdę świetne są.. duże koła z tyłu i z przodu spore i pompowane... powoziliśmy, pobujaliśmy i nie możemy się zdecydować, który wybrac! Oba są super... A kupiłam maleństwu śpioszki! ;) roz.56 to może w sam raz będą ^^ 15 zł zapłaciliśmy. Kolor niebieski, bo przewidujemy, że chłopaczek, ale ma słodkiego misia z serduszkiem z przodu, więc i dla dziewczyny pasuje jak coś ;) Jutro wstawię fociaszkę, bo na razie śpiochy ma mój Rafał ;)

a ja mam baldachim dla Gabi :) i powiem Wam ze mi się przydaje podczas dziennych drzemek małej :) nie muszę zasłaniać okna tylko zaciągam baldachim i mała smacznie śpi :)

szalom dobry wybór :)
duże pompowane koła z tyłu i przednie skrętne pompowane to mój ideał ;) a jak stelaże po złożeniu ?? bo miejsce w bagażniku jest bardzo ważne :) później dojdą torby i się okaże że nie ma miejsca ;)

Co do baldachimu to ja mam i zawsze na początku zakładałam bo ładnie wyglada ale wnerwiało mnie to jak kurz sie na tym okropnie zbierał;) I teraz też napewno bede zakładać bo tak jak karlita pisała do spanka w dzień szczególnie jest to rewelacja;)

A jak chodzi o ciuszku w rozmiarze 56 to u nas sie nie sprawdziły bo czy przy Caspusiu, czy przy Nicolci to były zbyt małe;)

Ostatnia edycja:
bo z wyprawką to trzeba poczekać do ostatniego usg ;)

ja mam dwa śliczne bodziaki z długim rękawkiem 50-56 rozmiar dziadkowie kupili jak Gabi miała już miesiąc i było za małe więc nóweczki będą dla brzdąca ;) ogolnie zostało mi pare ciuszków z metkami po Gabi ;)

To fajnie, ja nie wiem czy dzisiaj czegoś skromnego nie kupię.Tylko nie wiem co, skoro prawie wszystko mam dostać.

Ah.....
Może chociaż jakieś malutkie śpioszeczki, żeby były:-D
Nie mogę się powstrzymać

Mam już komplet śliniaków na każdy dzień tygodnia :-) Dostałam nowe w pudełku od kuzynki, bo nie używała

reklama
ja wylicytowałam mase ciuszków na all ;) całe zestawiki. Czekam teraz na paczki. Jak dostanę to zamieszczę zdjęcia;) wydałam coś 115zł ale chyba z tym co już mam w domu nie będę musiała nic dokupować na wielkość 0-3mce ;)

Ostatnio z moim byłam na zakupach i tatuś kupił dzidzi 2 czapeczki i 3 pary skarpetek a jedne takie boskie z korzuszkiem ;) i oczywiście mamusia też dostała spodenki dresowe ;)

Wogóle mój jak zobaczył bodziaki które mam w domu na 62 to sie przeraził że dziecko takie małe jest :D to mu mówie że jeszcze mniejsze są ciuszki bo na 56 ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry