Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez mam corcie z lata z sierpnia wiec niemam nic cieplutkiego na zime i ta wyprawka to bedzie dla mnie nowosc ale mysle ze sobie poradze :-)ja tez praktycznie nie mam nic zimowego i nie mam pojecia co kupic eh tak to jest jak sie ma szkraba z lata
no ale mysle, ze wpolowie wrzesnia bede juz wiedziec jaka plec to bedzie latwiej kupowac
ja tez chodze po ciucholandqch i bardzo czesto znajdoje nowe ciuszki z metkami za pare zl wiec wartoDzięki dziewczyny za rady, będę na bieżąco obserwowała ten watek, to na pewno będzie łatwiej z zakupami...
Dzisiaj trafiłam do osiedlowego lumpeksu, i akurat był dzień wszystko po 2 zł i śpiochy po 1zł, także za 12 zł wyszłam z ładna reklamóweczką![]()
ja niemialam baldachimu bo tylko zbiera kurz a po za tym niechcialam dziecku w dzien robic nocy wiec nawet niezaslanialam okna i bylo okMam pytanie odnośnie pościeli do łóżeczka (jeszcze nie kupuje, ale oglądam). Zastanawiam się nad kompletami z baldachimem. Czy któraś z Was miała i poleca? Przydał się np. jeśli dziecko było z wami w pokoju?
monia nie spiesz się ale też nie zostawiaj sobie na ostatnią chwilę
im większy brzuch tym będzie ciężej a pamiętaj ze zima przed nami ...
z doświadczenia wiem ze lepiej mieć coś wcześniej niż kupować w ostatniej chwili![]()
Z tego wszystkiego wczoraj weszłam na allegro i zaczęłam oglądać ciuszki dla maluszka. Ale chyba jescze poczekam, chyba chciałabym najperw poznać płeć, przynajmniej później będzie coś łatwiej zakupić. No i teraz nie mam za bardzo z kim połazić po sklepach, a samej mi się nie chce. Chyba zdecyduję się na zakup ubranek przez internet.

tylko przelicz sobie czy to się opłaca, pamiętaj że przesyłki są drogie
chętnie bym z Tobą pochodziła po sklepach, gdyby było to możliwe ;-)